Διαφήμιση
Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 19:59

Η Πάνου Α.Ε.Β.Ε εγκαθιστά οπτικοακουστικά συστήματα σε οκτώ νησιά, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων...

Η εταιρία Πάνου Α.Ε.Β.Ε., με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των ολοκληρωμένων οπτικοακουστικών συστημάτων αναλαμβάνει την μελέτη προμήθεια και εγκατάσταση του πλήρους οπτικοακουστικού εξοπλισμού των αιθουσών του επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Άνδρο, Σαντορίνη, Μήλο, Νάξο και Πάρο.

Την εγκατάσταση ανέλαβε η Πάνου Α.Ε.Β.Ε., ως υπεργολάβος του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ), ύστερα από τη διεξαγωγή δημόσιου ανοιχτού διεθνή διαγωνισμού, που αποτελεί υποέργο της πράξης με τίτλο «Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές ανάδειξης της επιχειρηματικότητας του Ν. Κυκλάδων με χρήση web 2.0 / social media / mobile technologies / virtual trade shows & ψηφιακή υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους» και έχει ενταχθεί στο επιχειρηματικό πρόγραμμα «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου».

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Νοεμβρίου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.149.000 Ε, ενώ χρηματοδοτείται κατά 50% από το Ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης και κατά 50 % από πόρους του ελληνικού δημοσίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Πάνου Α.Ε.Β.Ε. αναλαμβάνει για δεύτερη φορά την εγκατάσταση αντίστοιχων συστημάτων για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Πάνου Α.Ε.Β.Ε…

Επαφή
Πάνου Α.Ε.Β.Ε

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση