Διαφήμιση
Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 17:29

Οι οθόνες της Aqualite στην ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Σε συμφωνία κατέληξαν οι εταιρίες ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε. και Aqualite outdoor TV Ltd., σχετικά με την αποκλειστική διάθεση των Aqualite LCD & LED οθονών υψηλής ευκρίνειας ειδικά για εξωτερικούς χώρους στην ελληνική αγορά. Από την αρχή του έτους η εταιρία ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ διαθέτει πλέον αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τις υψηλής τεχνολογίας οθόνες τηλεόρασης εξωτερικού χώρου Aqualite outdoor TV.

Ο κ. Βασίλης Πάνου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πάνου δήλωσε σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας: Η σύναψη τέτοιων στρατηγικών συνεργασιών αποτελεί για εμάς ένα ακόμη μεγάλο βήμα στην ήδη επιτυχημένη πορεία μας, δίνοντας μας μεγάλη αισιοδοξία για ακόμη περισσότερες πωλήσεις και μερίδιο αγοράς. Με στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, έχοντας στο πλευρό μας σημαντικούς και αξιόλογους συνεργάτες όπως η Aqualite Outdoor και φυσικά με καινοτόμα προϊόντα, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ελληνική αγορά και να προχωράμε σε ένα – κατά γενική ομολογία – εξαιρετικά δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον. Είμαστε αισιόδοξοι, δηλώνουμε παρόντες στην αγορά και συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας έχοντας συνοδοιπόρους μας έμπιστους και αξιόπιστους συνεργάτες.

Ανθεκτικότητα σε νερό και υγρασία
Οι συγκεκριμένες LCD & LED επίπεδες οθόνες εξωτερικών χώρων διαθέτουν διαβάθμιση προστασίας ΙΡ66 έναντι των καιρικών συνθηκών και είναι κατασκευασμένες για έκθεση σε βροχή, χιονόνερο, χιόνι, πάγο, υψηλή υγρασία, ηλιακές ακτίνες, σκόνη κι έντομα. Είναι ιδανικές για συστήματα ψηφιακής σήμανσης και προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Οι οθόνες της Aqualite για εξωτερικούς χώρους αντέχουν έκθεση σε νερό υπό πίεση αλλά και σε όλες του τις μορφές (ομίχλη, βροχή, χιόνι, χιονόνερο). Είναι εξοπλισμένες με ένα στιβαρό, υδατοστεγές περίβλημα και αδιάβροχα εξαρτήματα, καλώδια και συνδέσεις. Το περίβλημα αποτρέπει την περίπτωση βλάβης στα ηλεκτρικά κυκλώματα και τις καλωδιώσεις που προκαλεί η επαφή τους με το νερό.
Η επίστρωση του χαλύβδινου περιβλήματος προστατεύει από διάβρωση, σκουριά και άλατα που προκαλεί η βροχή και το θαλασσινό νερό, ενώ τα εσωτερικά εξαρτήματα είναι πλήρως στεγανοποιημένα με σιλικόνη για ν’ αντέχουν στις μεταβολές των καιρικών συνθηκών. Οι είσοδοι στο κοίλο πίσω μέρος περιορίζουν περαιτέρω την έκθεση στην υγρασία, ενώ το σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα προστατεύει την τηλεόραση από σκόνη, υγρασία, ρύπανση, θαλασσινό νερό κι αέρα. Οι οθόνες της Aqualite δεν πρέπει να συγχέονται με τις συνηθισμένες οθόνες εσωτερικών χώρων, στις οποίες προσθέτονται απλά καλύμματα για την τοποθέτησή τους σε εξωτερικούς χώρους.

Έλεγχος θερμοκρασίας
Τοποθετώντας μια απλή τηλεόραση εσωτερικού χώρου σε εξωτερικό περιβάλλον - για παράδειγμα σ’ ένα κήπο μια ζεστή ηλιόλουστη ημέρα - είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στο σύστημα ψύξης που ίσως προκαλέσουν σημαντικές ή και ανεπανόρθωτες βλάβες λόγω υπερθέρμανσης. Οι οθόνες Aqualite μπορούν να αντέξουν σε εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών από -31 έως 50 βαθμούς Κελσίου, καθώς διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ρύθμισης της θερμοκρασίας. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει ένα θερμοστάτη και μια σειρά από ανεμιστήρες που διατηρούν την εσωτερική θερμοκρασία της τηλεόρασης σε ιδανικό επίπεδο, ενώ αποτρέπεται η δημιουργία υδρατμών στο εσωτερικό της.

Αντιθαμβωτική επίστρωση και φίλτρα αποτροπής αντανακλάσεων
Το βασικό πρόβλημα της εικόνας μιας ψηφιακής τηλεόρασης κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι η αντανάκλαση του φυσικού φωτός πάνω στην οθόνη. Για αυτό τον λόγο, οι τηλεοράσεις της Aqualite έχουν ειδική αντιθαμβωτική επίστρωση. Σε συνδυασμό με ανάλογη ρύθμιση της φωτεινότητας και της αντίθεσης (contrast) διασφαλίζεται η διαύγεια της εικόνας και της αναγνωσιμότητας των ψηφιακών κειμένων σήμανσης στο φως της ημέρας. Οι AquaLite έχουν επίσης τετραπλή επίστρωση και στις δύο πλευρές του γυαλιού για την αποτροπή αντανακλάσεων, πρόβλημα που παρατηρείται ιδιαίτερα στις συνηθισμένες οθόνες κατά τη διάρκεια κυρίως φωτεινών, ηλιόλουστων ημερών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Aqualite Outdoor θα σας δώσουν στην εταιρία ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Επαφή
ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση