Διαφήμιση
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2006 13:16

Συνεργασία μεταξύ ARISTON BTS Α.Ε και Crystal Vision

Οι δύο εταιρίες έχουν συμφωνήσει στα επιχειρηματικά σχέδια που καλύπτουν τους τομείς εμπορίας, προώθησης και υποστήριξης των προϊόντων σε βάση projects. Μέσω αυτής της συνεργασίας η ARISTON Broadcast & Telecom Solutions θα αντιπροσωπεύει την CRYSTAL VISION στην ελληνική αγορά ως SYSTEM INTEGRATOR.
Η ARISTON Broadcast & Telecom Solutions με αυτή τη συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στη Βρετανική εταιρεία να διεισδύσει σε project στην ελληνική αγορά που αφορούν την σχεδίαση – μελέτη – εγκατάσταση ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, post-production studios, Van παραγωγής και δορυφορικών μεταδόσεων.

Η CRYSTAL VISION σχεδιάζει και παράγει πλήρη σειρά interfaces για Standard και High Definition. Ανάμεσα σε αυτά αναφέρουμε converters ήχου και εικόνας, pal encoders και decoders, pal, sdi & HD distribution amplifiers, frame synchronisers ανεξαρτήτως εισόδου και με δυνατότητα διαχείρισης ήχου, routing switches, aspect ratio converters, HD up&down converters, video και audio delays, colour correctors, SD&HD audio embedders και de embedders, digital proc-amps, monitoring Das κα.
Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους SD & HD luminance και chroma keyers (LKEY & SAPHIRE).
Όλα τα προϊόντα είναι modular και μπορούν να τοποθετηθούν σε frames (INDIGO), 1U (6 θέσεις), 2U (12 Θέσεις) ή και 4U (24 θέσεις). Επίσης, τα προϊόντα μπορούν να δικτυωθούν ώστε ο χειρισμός τους να γίνεται από ένα PC μέσω του κατάλληλου software (Statesman)

Η ARISTON Broadcast & Telecom Solutions συνεχίζει με συνέπεια την υλοποίηση σημαντικών συνεργασιών με εταιρίες που πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο περαιτέρω το φάσμα των υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας στο ράδιο-τηλεοπτικό και ευρύτερο τηλεπικοινωνιακό χώρο.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη επικοινωνίας της Ariston BTS, κα Φαχουρίδη Ιφιγένεια στο τηλ.: 210-98.10.030 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επαφή
ARISTON BTS Α.Ε, τηλ.: 210-98.10.030, www.aristonbts.gr
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση