Διαφήμιση
Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2006 12:56

Το aLive.gr σε ρυθμούς Plasa

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αλλά και τις σχετικές ανακοινώσεις (επισκεφθείτε τους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους στο κάτω τμήμα της σελίδας για περαιτέρω πληροφορίες) το φετινό Plasa Show θα είναι το πλέον εμπλουτισμένο σε σεμινάρια, εκδηλώσεις και events, ενώ όσον αφορά την επισκεψιμότητα αυτή αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού ήδη οι διαπιστεύσεις επισκεπτών είναι κατά 13% αυξημένες σε σχέση με την περυσινή έκθεση.
Ενα από τα απόλυτα ‘must see’ της φετινής έκθεσης, εκτός από τα ίδια τα προϊόντα των εκθετών βέβαια, θα είναι ο χώρος όπου θα παρουσιάζονται τα ‘Ολοκληρωμένα Συστήματα’ (εκεί θα δείτε εφαρμογές όπως IT solutions, tele και web conferencing, projection, συστήματα απεικόνισης, συνεδριακά συστήματα, corporate AV, συστήματα ασφαλείας και άλλα). Εξίσου ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η πρώτη παρουσίαση των τεχνολογιών NEET (National Exhibition of Entertainment Technology), το διευρυμένο πρόγραμμα σεμιναρίων αφιερωμένο στις νέες Τεχνολογίες, καθώς και ο χώρος με τα νέα προϊόντα για DJ’s.

Από event μη χάσετε το διαγωνισμό ταλέντων του περιοδικού iDJ, καθώς και τον ετήσιο διαγωνισμό Gemini 'Extreme V' DJ Competition. Ωστόσο, ακόμα και DJ να μην είστε, ή να έχετε μηδαμινή εμπλοκή με την DJ αγορά, οφείλετε στον εαυτό σας να παρακολουθήσετε ‘ζωντανά’ την τελική φάση του 21ου ετήσιου παγκόσμιου πρωταθλήματος DJs, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη στο Hammersmith Palais, με έπαθλο για το νικητή 30.000 $ από την Ortofon και δυο χρυσά κλασικά Technics προσφορά της ιαπωνικής εταιρείας (άραγε προλαβαίνουμε να δηλώσουμε συμμετοχή;)Τέλος, αν βρεθείτε φέτος στην Plasa μη χάσετε με τίποτα τα σεμινάρια για τις τεχνολογίες σκηνής 4Dimension, αλλά και τα σεμινάρια που αφορούν χρήσεις και εφαρμογές των LED lighting, ίσως του πλέον αναπτυσσόμενου τομέα στον επαγγελματικό φωτισμό.

Τέλος να επισημάνουμε ότι εμείς μέσα από το aLive.gr με καθημερινές ανταποκρίσεις θα σας ενημερώνουμε για τα εκθέματα και τα special events της έκθεσης του Λονδίνου. Μείνετε δικτυωμένοι...

Επαφή
Plasa, www.plasa.org, www.plasashow.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση