Διαφήμιση

Πώληση
Πουλάτε από ένα καλώδιο, μια κάρτα ήχου, ένα Dj μίκτη, έως ολόκληρο το PA και το  φωτιστικό εξοπλισμό σας; Αν ναι, τότε μην το κρατάτε κρυφό. Στείλτε μας την αγγελία σας στο e-mail: agelies@alive.gr

Ζήτηση
Αν ζητάτε συνεργάτες ή προσφέρετε Εργασία στο χώρο του Επαγγελματικού Audio, Video, Lighting, ή αν απλά ψάχνετε μια συγκεκριμένη συσκευή ή μηχάνημα για αγορά, τότε αυτή η στήλη δημιουργήθηκε ειδικά για σας. Στείλτε μας την αγγελία σας στο e-mail: agelies@alive.gr

*Σημειωτέον ότι δημοσιεύουμε τις αγγελίες σας αυτούσιες έτσι όπως μας δίνονται. Το aLive δε φέρει καμιά ευθύνη για το  περιεχόμενο, την ορθότητα ή την αξιοπιστία των αγγελιών.
Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2023 15:13

Η Omikron Electronics ζητά τεχνικό εγκαταστάσεων...

Από την Omikron Electronics λάβαμε την ακόλουθη αγγελία για άμεση πρόσληψη τεχνικού εγκαταστάσεων...

Τεχνικός Εγκαταστάσεων

Η Omikron Electronics ζητά να προσλάβει άμεσα τεχνικό εγκαταστάσεων-πλήρους απασχόλησης- για τη στελέχωση του τμήματος έργων της εταιρείας,με εμπειρία σε εγκαταστάσεις Οπτικοακουστικών Συστημάτων.

Απαιτούμενα προσόντα:
· Προϋπηρεσία 3ων ετών σε εγκαταστάσεις Οπτικοακουστικών Συστημάτων,
· Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας & MS Office
· Κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου,
· Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση