Διαφήμιση

Πώληση
Πουλάτε από ένα καλώδιο, μια κάρτα ήχου, ένα Dj μίκτη, έως ολόκληρο το PA και το  φωτιστικό εξοπλισμό σας; Αν ναι, τότε μην το κρατάτε κρυφό. Στείλτε μας την αγγελία σας στο e-mail: agelies@alive.gr

Ζήτηση
Αν ζητάτε συνεργάτες ή προσφέρετε Εργασία στο χώρο του Επαγγελματικού Audio, Video, Lighting, ή αν απλά ψάχνετε μια συγκεκριμένη συσκευή ή μηχάνημα για αγορά, τότε αυτή η στήλη δημιουργήθηκε ειδικά για σας. Στείλτε μας την αγγελία σας στο e-mail: agelies@alive.gr

*Σημειωτέον ότι δημοσιεύουμε τις αγγελίες σας αυτούσιες έτσι όπως μας δίνονται. Το aLive δε φέρει καμιά ευθύνη για το  περιεχόμενο, την ορθότητα ή την αξιοπιστία των αγγελιών.
Τρίτη, 03 Μάρτιος 2020 14:15

Ζητείται Πωλητής Οπτικοακουστικών Συστημάτων

Η Εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ζητά να προσλάβει άμεσα πτυχιούχο Πληροφορικής ή Μηχανικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ για τη στελέχωση του τμήματος πωλήσεων των οπτικοακουστικών συστημάτων και εφαρμογών, με έδρα τα κεντρικά της γραφεία στην Παιανία.

Απαιτούμενα προσόντα:

Πτυχίο Πληροφορικής ή Μηχανικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ

Άριστη γνώση δικτύων

Εμπειρία σε εφαρμογές Οπτικοακουστικών Συστημάτων

Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας

Κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Αποστολή βιογραφικών στo  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση