Διαφήμιση

Πώληση
Πουλάτε από ένα καλώδιο, μια κάρτα ήχου, ένα Dj μίκτη, έως ολόκληρο το PA και το  φωτιστικό εξοπλισμό σας; Αν ναι, τότε μην το κρατάτε κρυφό. Στείλτε μας την αγγελία σας στο e-mail: agelies@alive.gr

Ζήτηση
Αν ζητάτε συνεργάτες ή προσφέρετε Εργασία στο χώρο του Επαγγελματικού Audio, Video, Lighting, ή αν απλά ψάχνετε μια συγκεκριμένη συσκευή ή μηχάνημα για αγορά, τότε αυτή η στήλη δημιουργήθηκε ειδικά για σας. Στείλτε μας την αγγελία σας στο e-mail: agelies@alive.gr

*Σημειωτέον ότι δημοσιεύουμε τις αγγελίες σας αυτούσιες έτσι όπως μας δίνονται. Το aLive δε φέρει καμιά ευθύνη για το  περιεχόμενο, την ορθότητα ή την αξιοπιστία των αγγελιών.
Κυριακή, 24 Απρίλιος 2016 20:17

on line registration στη Music World Expo 2016

Οι διοργανωτές της έκθεσης Music World Expo 2016 (Ζάππειο Μέγαρο 13-15 Μαίου 2015) σας ενημερώνουν ότι ‘άνοιξε’ η εφαρμογή on line registration στο επίσημο site της έκθεσης. Με την ηλεκτρονική εγγραφή ‘γλιτώνετε’ την ουρά στο γκισέ και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση των δώρων.

Music World Expo 2016 – Δελτίο τύπου
«Η διοργάνωση της έκθεσης Music World Expo 2016 (Ζάππειο Μέγαρο 13-15 Μαίου 2015) σας ενημερώνει ότι λειτουργεί ήδη το on line registration στο επίσημο site της έκθεσης www.musicworldexpo.gr.
Μπορείτε λοιπόν να πιστοποιήστε ηλεκτρονικά την παρουσία σας στην έκθεση Music World Expo 2016, ενώ κάνοντας on line registration αφενός μεν θα αποφύγετε το συνωστισμό στη γραμματεία της έκθεσης και αφετέρου θα εισαχθείτε αυτόματα στην κλήρωση των δώρων που αποτελούν ευγενική προσφορά των εκθετών της Music World Expo 2016.

Ωστόσο αν είστε επαγγελματίας του χώρου, θα σας παρακαλούσαμε εκτός από on line registration, να 'ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ' ΑΠΟ ΕΔΩ την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σας στα αντίστοιχα πεδία και να μας την αφήσετε μαζί με την επαγγελματική σας κάρτα στη γραμματεία της έκθεσης κατά την είσοδό σας σε αυτή».

Επαφή
Music World Expo

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση