Διαφήμιση
Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2022 17:43

Η Audio & Vision ανακοινωσε την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας της με τη Δανέζικη Spottune…

Από την Audio & Vision λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη συνεργασία της εταιρίας με την Δανέζικη Spottune

Audio & Vision – Δελτίο τύπου
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποκλειστική συνεργασία της Audio & Vision με την εταιρεία Spottune για την ελληνική αγορά.
Η Spottune αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βιώνουν την ατμόσφαιρα στα εστιατόρια, ξενοδοχεία, γραφεία και καταστήματα λιανικής μέσω του έξυπνου ηχοσυστήματος που έχει και ενσωματωμένο έλεγχο cloud.
Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Δανία είναι γνωστή για την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας σε εξοπλισμό ήχου.
Η εταιρεία Spottune ιδρύθηκε το 2018 από τον Søren Louis Pedersen και Christian Poulsen. Οι δυο τους είναι πρωτοπόροι στην ανάπτυξη διαφόρων προϊόντων ήχου και έτσι συνεργάστηκαν ενώνοντας την τεχνογνωσία τους και να περάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Η ιδέα τους ήταν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό και έξυπνο ηχείο ασύρματης μετάδοσης που να ταιριάζει στις υπάρχουσες ράγες φωτισμού οροφής (και όχι μόνο). Βασικό του προτέρημα είναι το πολύ εύκολο setup του συστήματος μέσα σε λίγα λεπτά.

Δεδομένου ότι η μουσική παίζει έναν ολοένα και πιο επιδραστικό ρόλο στις εμπειρίες πελατών, στόχος του Spottune είναι να προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση στην κατηγορία του, μέσα από μία ηχητική ποιότητα που ξεπερνά και τις μεγαλύτερες προσδοκίες”

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση