Διαφήμιση

Η άποψή σου μπορεί να ενδιαφέρει περισσότερους απ’ όσους φαντάζεσαι. Γι’ αυτό μην την κρατάς για τον εαυτό σου. Μοιράσου τη μαζί μας μέσω της συγκεκριμένης στήλης. Περιμένουμε ενυπόγραφες γνώμες, σχόλια και απόψεις σχετικές με το αντικείμενο του aLive (επαγγελματικός ήχος, φωτισμός, εικόνα, μουσική τεχνολογία, djing κλπ), στο e-mail: alive@alive.gr. Ιδανική συνοδεία στο κείμενο που θα μας στείλετε θα ήταν μια φωτογραφία (είτε δική σας, είτε σχετική με το θέμα στο οποίο αναφέρεστε…)

Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 18:15

iNTERLiNKED expo: Το πρώτο βήμα έγινε

του Βασίλη Λαδονικόλα

Ηταν ένα αρκετά ενδιαφέρον 3ήμερο με σημαντική επισκεψιμότητα για τα δεδομένα της έκθεσης (είναι σημαντικό ότι επισκέφθηκαν την iNTERLiNKED expo επαγγελματίες του κλάδου από όλη τη χώρα), σεμινάρια, συναντήσεις, deals, demo συστημάτων, καλό κλίμα και θετική ενέργεια απ’ όλους.
Εξίσου σημαντικό είναι ότι ‘βγήκε’ και το στοίχημα της business έκθεσης, καθώς σχεδόν όλοι οι επισκέπτες ήταν επαγγελματίες του κλάδου και επιχειρήσεις. Επίσης, ένα άλλο στοίχημα που μοιάζει να ‘βγήκε’ ήταν η επιλογή της Δευτέρας (ως εκθεσιακής ημέρας), αντί της Παρασκευής.

Και οι 3 ημέρες λειτουργίας της iNTERLiNKED expo (Σάββατο 30 Νοεμβρίου, Κυριακή 1 και Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου) ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσες και επιτυχημένες για εκθέτες και επισκέπτες, με την προσέλευση να κορυφώνεται την Κυριακή, όταν και επισκέφθηκαν την έκθεση επαγγελματίες του κλάδου των οπτικοακουστικών, των εγκαταστάσεων, της ψηφιακής σηματοδότησης και του integration, απ’ όλη την Ελλάδα. Εξίσου σημαντικό είναι ότι την έκθεση επισκέφθηκαν και ιδιώτες επιχειρηματίες της εστίασης, της φιλοξενίας και του τουρισμού αναζητώντας λύσεις και προϊόντα για τις εταιρίες τους, καθώς και στελέχη εμπορικών αλυσίδων, τραπεζών κλπ

Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι ότι τα περίπτερα και τα booth όλων των εκθετών ήταν πολύ υψηλού επιπέδου (τα περισσότερα αντίστοιχα με τα booth των ίδιων των κατασκευαστών που συναντάμε σε διεθνείς εκθέσεις) σε δομή, σχεδιασμό και οργάνωση (και φυσικά όλο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς ήταν κάτι που επισημάνθηκε από την πλειοψηφία των επισκεπτών).

Οσον αφορά το προϊοντικό κομμάτι, παρουσιάστηκαν από τους εκθέτες πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα πρώτης γραμμής σε ήχο, φως, εικόνα, signage, integration και broadcast., ενώ παράλληλα είχαμε και μερικές πρώτες πανευρωπαϊκές πρεμιέρες και παρουσίες που θα αναλυθούν στις μεμονωμένες παρουσιάσεις των booth των εκθετών και των προϊόντων μέσω του aLive τις προσεχείς ημέρες.

Ένα ακόμα θετικό και σημαντικό στοιχείο όσον αφορά την iNTERLiNKED, είναι ότι παρόντες στα περίπτερα των εκθετών, ήταν και αρκετά στελέχη πρώτης γραμμής από τις κατασκευάστριες εταιρίες.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους κ.κ.Michael Strathman, Jelle Moerman (MA-Lighting), Jaap Pronk (Digico), Jasper Ravesteijn (Adamson), Maximilian Peter (HK Audio), Dre Klaassen (Audio Technica), Angelo Tordini (Reference Cables), Alistair Smyth (Elation), Paolo Ciccone (ProLights), Klaus Hausherr (K-Array), Nico Suarez (Roland Europe Group), Martina Buchwald (GLP), Charbel Zoghbi (Vari-Lite, Strand), Miha Plohl (Adam Hall), Mike Bufton (Studiomaster), Valentina Rossi (Faital pro), Τάκης Τσονόπουλος (Harman Professional EMEA), ενώ θα είχαμε κοντά μας και τον Robin Dibble της Martin Audio, αλλά δυστυχώς είχε ένα ατύχημα μια μέρα πριν μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα (απολογούμαστε προκαταβολικά αν ξεχνάμε κάποιον ακόμα). Ολοι οι παραπάνω μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά που ήταν μαζί μας…

Στο τελικό δια ταύτα, αυτό που έμεινε από την έκθεση iNTERLiNKED, που ουσιαστικά πραγματοποίησε το ντεμπούτο της ως concept και ιδέα, είναι η εξαιρετική δουλειά των εκθετών και η ανταπόκριση των επισκεπτών σε καθαρά b2b επίπεδο.
Εμείς ως διοργάνωση βάλαμε το σπόρο, ο ευρύτερος κλάδος είναι αυτός που θα αποφασίσει με την έμπρακτη στήριξη και τη συμβολή του, το εάν η iNTERLiNKED ανθίσει, μεγαλώσει και εξελιχθεί στο μεγάλο δέντρο των οπτικοακουστικών Τεχνολογιών για κάθε επαγγελματική εφαρμογή.
Ευχαριστούμε θερμά όσους πίστεψαν, στήριξαν, συμμετείχαν και επισκέφθηκαν αυτή την έκθεση…

Επαφή
iNTERLiNKED

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση