Διαφήμιση

Η άποψή σου μπορεί να ενδιαφέρει περισσότερους απ’ όσους φαντάζεσαι. Γι’ αυτό μην την κρατάς για τον εαυτό σου. Μοιράσου τη μαζί μας μέσω της συγκεκριμένης στήλης. Περιμένουμε ενυπόγραφες γνώμες, σχόλια και απόψεις σχετικές με το αντικείμενο του aLive (επαγγελματικός ήχος, φωτισμός, εικόνα, μουσική τεχνολογία, djing κλπ), στο e-mail: alive@alive.gr. Ιδανική συνοδεία στο κείμενο που θα μας στείλετε θα ήταν μια φωτογραφία (είτε δική σας, είτε σχετική με το θέμα στο οποίο αναφέρεστε…)

Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 16:30

Εως που θα φτάσει τελικά η ISE?

του Βασίλη Λαδονικόλα

Άλλη μια εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση για την έκθεση ISE ήταν η φετινή (η 15η κατά σειρά), με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν μόλις πρίν από μερικές ημέρες τις αναλυτικές επιδόσεις της έκθεσης σε όλα τα επίπεδα. Και αν μη τι άλλο, αυτές οι επιδόσεις της ISE 2018 ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακές, κάτι που το επιβεβαιώνουν όχι μόνο οι αριθμοί που ακολουθούν, αλλά και το ίδιο το ‘κλίμα’ της έκθεσης, οι συμφωνίες που κλείστηκαν, τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά αλλά και η ενδυνάμωση και η ταυτόχρονη διεύρυνση των επιμέρους τεχνολογικών πεδίων της έκθεσης.

Ρεκόρ επισκεπτών & εκθετών
Τη φετινή έκθεση λοιπόν επισκέφθηκαν 80.923 διαπιστευμένοι επισκέπτες, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση κατά 10.3% σε σχέση με την περυσινή διοργάνωση, ενώ σημαντικά αυξημένος ήταν και ο αριθμός των επισκεπτών της τελευταίας ημέρας της έκθεσης που ανήλθε στους 20.000. Σημειωτέον ότι το 30% εξ’ αυτών επισκέφθηκαν την έκθεση για πρώτη φορά, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για τους εκθέτες που αναζητούν νέους συνεργάτες και εν δυνάμει πελάτες. 
Οσον αφορά τους εκθέτες της φετινής διοργάνωσης, αυτοί ανήλθαν στους 1.296 με τους 294 εξ’ αυτών να εκθέτουν τα προϊόντα τους για πρώτη φορά στην ISE.
Οσον αφορά το εκθεσιακό χώρο που κατέλαβε η έκθεση αυτός ανήλθε στα 53.000 τ.μ. ενώ ο χώρος που έχει ήδη ‘κλειστεί’ από τους εκθέτες για την επόμενη διοργάνωση ανέρχεται στο 103% του κλεισμένου χώρου της ISE 2018.

Ο Managing Director της ISE Mike Blackman, καθώς και οι Dave Labuskes (CTS, CAE, RCDD, Chief Executive Officer) της AVIXA και Tabatha O’Connor(CEO της CEDIA) που αποτελούν συνιδιοκτήτες της Integrated Systems Europe, αναφορικά με τη φετινή διοργάνωση έκαναν λόγο για μια ‘έκθεση – φαινόμενο’ που συνεχίζει συνεχώς να αναπτύσσεται χάρη στο concept της και τη διασυνδεσιμόητα όλων των επιμέρους τομέων που περιλαμβάνει.

Το ραντεβού για την επόμενη ISE 2019 έχει δοθεί από τους διοργανωτές για τις 5-8 Φεβρουαρίου 2019 στο RAI του Amsterdam...

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση