Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 11:46

Η Allen & Heath παρουσιάζει την νέα σειρά ψηφιακών κονσολών 96kHz SQ, σχεδιασμένων για εφαρμογές live, AV και εγκαταστάσεις…

Από την εταιρία Metro Audio Systems λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη νέα σειρά ψηφιακών μίξερ SQ που παρουσίασε η Allen & Heath…

Δελτίο τύπου - Metro Audio Systems
«Η Allen & Heath παρουσιάζει την νέα σειρά ψηφιακών κονσολών 96kHz SQ, σχεδιασμένων για εφαρμογές live,  AV και εγκαταστάσεις.
Τα δύο μοντέλα της σειράς, SQ-5 και SQ-6 είναι βασισμένα στην επαναστατική τεχνολογία XCVI 96kHz με επεξεργαστή FPGA της Allen&Heath, προσφέροντας κορυφαίο ήχο υψηλής ανάλυσης με latency <0.7ms. H SQ-5 διαθέτει 16 ενσωματωμένους προενισχυτές και 17 faders, ενώ η SQ-6 διαθέτει 24 προενισχυτές και 25 faders. Και οι δύο κονσόλες είναι επεκτάσιμες σε έως και 48 εισόδους μέσω των remote expanders της Allen& Heath, ενώ διαθέτουν υποδοχή για κάρτες DANTE, WAVES κ. ά. κάνοντας το σύστημά σας ακόμα πιο ευέλικτο αφού, κατ’ αυτόν τον τρόπο, προστίθενται οι δυνατότητες για FoH / Monitor splits και πολυκάναλη εγγραφή. Σημειωτέων πως η SQ-5 εγκαθίσταται σε rack 19”.

Ο ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης SQ-drive κάνει εύκολη την εγγραφή υψηλής ανάλυσης 96kHz stereo και multitrack αρχείων απευθείας σε USB drive. Οι SQ μπορούν ακόμα να συνδεθούν με PC ή Mac μέσω USB και να γίνουν plug ‘n play Core Audio ή ASIO 32x32 audio interface με MIDI και DAW Control δυνατότητες. Επιπλέον, διαθέτουν την τεχνολογία της Allen&Heath DEEP Processing, που προσδίδει σε όλες τις εισόδους και τα mix channels υψηλών προδιαγραφών plug-ins όπως compressors και εξομοιωτές προενίσχυσης, χωρίς να επιβαρύνεται το σύστημα με καθυστερήσεις και άλλες δυσκολίες. Επίσης διαθέτουν ενσωματωμένο Automatic Mic Mixer (AMM) που τις καθιστά κατάλληλες για συνέδρια, πάνελ με πολλούς ομιλητές, τηλεοπτικές εφαρμογές κλπ.

Σύμφωνα με τον κ. Keith Johnson, Product Manager της Allen&Heath: «Η σειρά SQ είναι ιδανική λύση για AV, corporate, rental και εγκαταστατικές εφαρμογές. Οι κονσόλες της είναι μικρών διαστάσεων, συνδέονται εύκολα, έχουν καταπληκτικό ήχο και είναι κατάλληλες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη, από ένα πάνελ ομιλητών έως μία πλήρη live μπάντα, πάντα με εξαιρετικά χαμηλό latency και κρυστάλλινο ήχο επιπέδου 96kHz. Οι κονσόλες είναι DEEP processing ready, επομένως όταν οι χρήστες κάνουν register την δικής τους SQ, θα αποκτήσουν ένα καταπληκτικό tube preamp προσομοιωτή αξίας $149 δωρεάν, ενώ βεβαίως σχεδιάζουμε στο μέλλον να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα μοντέλα επεξεργαστών.»

Η επιφάνεια εργασίας των SQ περιλαμβάνει μία εύχρηστη οθόνη αφής καθώς και ένα σύνολο από περιστροφικά ποτενσιόμετρα. Η διάταξη των καναλιών και των mix μπορούν να παραμετροποιηθούν με χρωματιστά displays και ξεχωριστά ονόματα σε όλα τα strips, ώστε να ταιριάζουν στις συνήθειες του κάθε ηχολήπτη. Η SQ-5 διαθέτει 8 softkeys επιτρέποντας την περεταίρω παραμετροποίηση, ενώ ο SQ-6 πλέον των 16 softkeys, διαθέτει και 4 περιστρεφόμενα ποτενσιόμετρα που μπορούν να αποκτήσουν τις λειτουργίες και την εμφάνιση που εσείς επιθυμείτε.

Οι κονσόλες της σειράς SQ βρίσκονται στο επίκεντρο ενός ευρύτερου οικοσυστήματος, αποτελούμενου από πλήθος εφαρμογών, επεκτάσεων I/O, καρτών δικτύου και personal mixers, πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητες επεκτασιμότητας και, ως εκ τούτου, την διεισδυτικότητα ενός τέτοιου συστήματος. Τέλος, μέσω της έξυπνης θύρας SLink, έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με τα 96kHz και 48kHz expanders της Allen&Heath, ενώ καθίσταται εφικτή η διασύνδεση με άλλη κονσόλα SQ ή ακόμα και με κονσόλες από την κορυφαία σειρά dLive».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες, τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των δυο μίξερ της νέας σειράς SQ επικοινωνήστε με τη Metro Audio Systems…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση