Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2015 21:32

Νέα οικογένεια μεγαφώνων από τη Beyma

Η νέα σειρά μεγαφώνων της Beyma ονομάζεται WR και ήρθε να αντικαταστήσει τη σειρά SM η οποία θα συνεχίσει να παράγεται έως και τον Ιανουάριο του  2016. Η νέα οικογένεια WR περιλαμβάνει 3 νέας σχεδίασης low frequency drivers σε διαστάσεις 10,12 και 15 ίντσες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής μοντέλα: 10” (10WR300), 12” (12WR400) και 15” (15WR400). 
Και τα τρία woofers συγκεντρώνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και υπόσχονται υψηλές επιδόσεις χάρη στους κεραμικούς μαγνήτες τους (και όχι μόνο), σε όλη τη γκάμα εφαρμογών για την οποία προορίζονται (από low frequency έως mid-bass εφαρμογές). 
Το ‘μικρότερο’ 10WR300 διαθέτει 2” copper coil και ισορροπεί εξαιρετικά μεταξύ της διαχείρισης ισχύος, της γραμμικής λειτουργίας και της υψηλής ευαισθησίας, χάρη στην βελτιστοποιημένη μηχανική του σχεδίαση και την τεχνολογία MMSS που ενσωματώνει. Το μεγάφωνο διασφαλίζει την βέλτιστη απόκριση σε compact bass reflex καμπίνες μαζί με εκτενή απόκριση συχνότητας που επιτρέπουν στη μονάδα να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς, σε διαφορετικά συστήματα. 
Τα δυο μεγαλύτερα μεγάφωνα της σειράς, το 12WR400 και το 15WR400 έχουν σχεδιαστεί με τη χρήση ενός 3ιντσου copper coil που τους εξασφαλίζει διευρυμένη γραμμικότητα απόκρισης και σωστό ‘ματσάρισμα’ με midrange μονάδες ή compression drivers ανάλογα με την αρχιτεκτονική του κάθε συστήματος και τις ανάγκες της κατασκευής. 
Οι τεχνολογίες FEA (optimized motor structure) και MMSS technology εφαρμόζονται και στα δυο μεγαλύτερα μοντέλα και διασφαλίζουν την επίτευξη άριστης αποδοτικότητας και χαμηλής παραμόρφωσης. Παράλληλα, εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα αναπαραγόμενου χαμηλού στις μικρού όγκου καμπίνες με σχεδίαση ανάκλασης χαμηλών, ενώ η τονική τους ακρίβεια στην κρίσιμη μεσαία περιοχή καθιστά τα εν λόγω μεγάφωνα κορυφαία επιλογή για μια μεγάλη σειρά επαγγελματικών εφαρμογών…

Περισσότερα θα βρείτε στο site της Beyma, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία KM monitor…

Επαφή
KM monitor

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση