Διαφήμιση
Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 13:35

Η Omikron Electronics στη MWE 2017

Με ένα διευρυμένο διπλό αντικρυστό booth, η  Omikron Electronics συμμετείχε και στη φετινή έκθεση Music World Expo 2017, με ξεκάθαρη χωροταξική τοποθέτηση και σαφή διαχωρισμό ανά κατηγορία και ‘οικογένεια’ των προϊόντων που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας.
Στο κέντρο του ενιαίου περιπτέρου της η εταιρία είχε διαμορφώσει ένα φιλόξενο χώρο υποδοχής των συνεργατών της, ο οποίος ήταν σχεδόν ασφυκτικά γεμάτος καθ’ όλη της διάρκεια της έκθεσης, ενώ περιμετρικά είχαν τοποθετηθεί τα σημαντικότερα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύει.

Στο περίπτερο της εταιρίας, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, το ολοκαίνουργιο σύστημα Syva της L-Acoustics (γνωστό και ως μικρό & κομψό Κ2 ‘τσέπης’) , το οποίο ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας line source σε μια πιο compact και plug-and-play προσέγγιση, συνδυασμένα με μια λεπτή και κομψή εμφάνιση και σχεδιασμό που το καθιστούν ιδανικό για μικρές και μεσαίες εφαρμογές κάθε είδους, είτε πρόκειται για installation είτε για Live περιβάλλον. 
Επίσης, όσον αφορά στην L-Acoustics παρουσιάστηκαν επίσης για πρώτη φορά στη χώρα μας, τα συστήματα Kiva II και ARCS II.

Παρουσιάστηκαν επίσης και οι σημαντικότερες σειρές ηχείων των Electro-VoiceDynacord, (με τη Dynacord να αποτελεί την πλέον πρόσφατη συνεργασία της Omikron Electronics), ενώ δυναμικό παρών έδωσαν και τα μικρόφωνα της νέας σειράς ND της Electro-Voice με τους επισκέπτες να μπορούν να δούν από κοντά και τα 8 μικρόφωνα της νέας σειράς. 

Αισθητή έκανε την παρουσία της και η Turbosound με το νέο iNSPIRE iP2000 να ξεχωρίζει, αποτελώντας ένα ενεργό modular column ηχείο που ενσωματώνει ψηφιακό μίξερ, υποστηρίζει Bluetooth Audio Streaming, ελέγχεται μέσω tablet και ‘φοράει’ ένα 12ιντσο sub και 16 x 2,75 MF drivers που συμπληρώνονται από 1 μονόϊντσο HF compression driver. 

Οσον αφορά τη Behringer, αυτή κέρδιζε τις εντυπώσεις των μουσικών και του consumer κοινού της έκθεσης με το ολόφρεσκο synthesizer DeepMind 12, το οποίο απέδειξε στο Ζάππειο γιατί αποτελεί ένα εξαιρετικά δημοφιλές keyboard παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Παρότι βρίσκονταν δυο DeepMind 12 προς επίδειξη, κάποιες στιγμές έπρεπε να περιμένει αρκετά κανείς για να βάλει τα χέρια του στο κλαβιέ τους. Αναμφίβολα ένα από τα πιο καυτά highlights της έκθεσης όσον αφορά τα μουσικά όργανα.

Από τη Behringer παρουσιάστηκαν επίσης ηλεκτρονικά τύμπανα, καθώς και ενισχυτές μπάσου και κιθάρας, δίπλα στους combo ενισχυτές της Bugera

Ο 4-κάναλος DJ controller, VMS-5 της American Audio ήταν ακόμα ένα προϊόν που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον στο περίπτερο της Omikron Electronics,  καθώς και τα νέα 10 πεταλάκια της TC Electronics, αλλά και η σειρά μόνιτορ ηχείων Reveal της Tannoy.

Οσον αφορά τη Midas μπορεί η ψηφιακή της ναυρχίδα, η PRO X να ξεχώρισε, όμως την παράσταση μάλλον έκλεψαν τα πρώτα wireless ‘black box’ μίξερ MR12 και MR18 της Midas, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η εικόνα είχε επίσης δυναμική παρουσία στο περίπτερο της Omikron Electronics. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά όλη την επαγγελματική σειρά προβολικών συστημάτων της Epson, από  3000Ansi έως τον κορυφαίο projector EPSON L1500u, προσφέροντας 12000 lumens, που τον καθιστά ιδανικό για εγκαταστάσεις και εταιρείες ενοικιάσεων.

Επίσης παρουσιάστηκε ένα μεγάλο μέρος της γκάμας της Ιταλικής εταιρίας Screenline με τις νέες φορητές οθόνες προβολής 4rent να απευθύνονται σε rental εφαρμογές κάθε είδους έχοντας ως όπλο τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τον εύκολο & γρήγορο τρόπο συναρμολόγησης και την προσιτή τους τιμή.

Τέλος, ένα τμήμα του ‘τοίχου’ του περιπτέρου της Omikron Electronics, ανήκε δικαιωματικά στο Installation sound, καθώς φιλοξενήθηκε ένας μεγάλος αριθμός ηχείων και 100V συσκευών για εγκαταστάσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση