Διαφήμιση
Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 11:58

Mega Event εφ’ όλης της ύλης στη MWE 2017

H Mega Event συμμετείχε και φέτος στην έκθεση Music World Expo 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο με διευρυμένο εκθεσιακό χώρο που περιελάμβανε δυο αριστερά περίπτερα με ενσωματωμένο πάτωμα και επί του ενδιάμεσου διαδρόμου.
Οσον αφορά τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν, τo σύστημα GTO της Outline (η ναυαρχίδα των touring συστημάτων της εταιρίας κι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο για stadium format touring) ήταν ένα από τα highlight όχι μόνο του περιπτέρου της Mega Event, αλλά και του φετινού Ζαππείου. Στο περίπτερο της εταιρίας, φιλοξενήθηκαν οι καμπίνες C12 και C15 του GTO και οι rental εταιρίες και οι τεχνικοί ήχου που επισκέφθηκαν τη φετινή έκθεση Music World Expo πήραν μια γεύση από μεγάλο φορμά καμπίνας ‘σταδίου’.  

Ακριβώς δίπλα φιλοξενήθηκε η δημοφιλής και προσιτή σειρά Vegas που διαθέτει σημαντική στοιχεία από το DNA του μεγάλου GTO, κάτι που αποδείχθηκε από τις ακροάσεις του λιλιπούτειου Vegas 2.4 (σε διάταξη stereo L-R με ένα sub από κάτω…). Γεμάτος, διαυγής ήχος, εξαιρετική στερεοφωνική εικόνα και ‘εξαφανισμένα’ ηχεία και αξιοσημείωτο punch. Κι όλα αυτά από μια μικρή – κομψή καμπίνα με δυο 4ιντσα και ένα HF driver 1,5 ίντσας με διασπορά 150x90 μοίρες.
Δίπλα του, στατικά, βρίσκονταν τα Vegas 8 CX (σε ομοαξονική διάταξη ένα 8ιντσο γούφερ κι ένα HF driver 1,5 ίντσας, με διασπορά 90x80 μοίρες) και Vegas 6.5 (με το 6.5άρι γουφερ και τη 1ιντση κόρνα, με διασπορά 100x60). Οσον αφορά το Stadia, αυτό είναι μια ιδιαίτερη κατασκευή της Outline που απευθύνεται σε αρένες και γήπεδα περιλαμβάνοντας ουσιαστικά 4 line array υλοποιήσεις σε μια μόλις καμπίνα.

Αναμφίβολα όμως το τεχνολογικό highlight του περιπτέρου - και ενδεχομένως και ολόκληρης της έκθεσης - ήταν οι πληροφορίες που έδινε για το νέο κορυφαίο επεξεργαστή ‘Newton’ της Outline ο Vincent ‘Vinnie’ Perreux, ένας μπαρουτοκαπνισμένος συναυλιακά και τεχνικά field support, Application engineer GTO Network Manager της Ιταλικής εταιρίας (έχει ‘παίξει’ και στην Ελλάδα με Elton John στο Ηρώδειο και με πολλές παραγωγές και περιοδείες σε όλο τον κόσμο). Ο ‘Vinnie’ λοιπόν, παρουσίαζε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στους ενδιαφερόμενους όλα τα επιμέρους στοιχεία για τον ‘Newton’ της Outline που βρίσκεται στο τελικό στάδιο του fine tunning καθώς έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ‘στον πραγματικό κόσμο’ σε πολλές παραγωγές με εξαιρετικά αποτελέσματα και επιδόσεις… 

Δυναμική παρουσία στο booth της Mega Event (αλλά και στον εξωτερικό χώρο ακροάσεων) είχε και η DAS με highlight τη νέα σειρά Sound Force (state of the art dance club systems), με τα SF 158 / Sub SF221 να βρίσκονται για demo ακροάσεις στο εξωτερικό outdoor stage της έκθεσης. Επίσης, οι επισκέπτες της έκθεσης μπόρεσαν να δούν και τα ηχεία της σειρά Vantec (απευθύνονται σε μικρές Live εφαρμογές, μουσικούς και DJ’s), καθώς και το OVI 12, το ομοαξονικό πλαστικό 12ιντσο στρογυλλό ηχείο της DAS. 

Οσον αφορά τα προιόντα φωτισμού, παρουσιάστηκε η νέα έκδοση MADRIX 5 του προγράμματος της Γερμανικής MADRIX, ενώ στο περίπτερο της εταιρίας φιλοξενήθηκαν και τα προϊόντα φωτισμού της ENTTEC και συγκεκριμένα τα Play wing και Command wing, ενώ οι επισκέπτες είδαν από κοντά και τα CI mini beam με το 24πλό πρίσμα.

Η Euromet είχε επίσης δυναμική παρουσία με διάφορα προϊόντα και AV Professional Mounting Solutions κάθε είδους, ενώ εξίσου δυναμική ήταν για ακόμα μια χρονιά και η παρουσία της Fenix με το πρωτοποριακό FSH system (Fenix Security Hook), τα Lifting towers και τα νέα της σταμπιλάιζερ της εταιρίας, στα οποία ξεναγούσε τους ενδιαφερόμενους ο Alex Βryan, export μάνατζερ της εταιρίας.

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση