Διαφήμιση
Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 12:01

Δυο νέοι προβολείς εγκαταστάσεων με ανάλυση 4Κ από την Canon...

Από την Canon Greece λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την κυκλοφορία των δυο νέων 4Κ προβολέων της Canon που απευθύνονται σε εγκαταστάσεις...

Δελτίο τύπου - Canon Greece Representative Office
"Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία των 4K5020Z και LX-MH502Z, δύο εύχρηστων προβολέων εγκαταστάσεων, που παρέχουν εκπληκτική ανάλυση 4K. Το μοντέλο 4K5020Z διαθέτει το πιο συμπαγές και ελαφρύ σασί στον κόσμο, αποδίδοντας 5.000 lumen φωτεινότητας. Αυτός ο προβολέας εναλλάξιμου φακού, προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας, χάρη στον πρόσφατα ανεπτυγμένο φακό RS-SL07RST, για εφαρμογές 4K, που χρησιμοποιεί το πιο προηγμένο κρύσταλλο φακού της Canon, για ισχυρά και ακριβή οπτικά μέρη. Ενισχύοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο προβολέων της Canon, το μοντέλο LX-MH502Z αποτελεί έναν προσιτό μεν, αλλά κορυφαίο στην κατηγορία του, προβολέα τεχνολογίας DLP laser, που χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία μετατόπισης εικονοστοιχείων (pixel shifting), επιτυγχάνοντας έτσι με ευκολία, ανάλυση 4K UHD.

Εύκολοι στην εγκατάσταση και συμπαγείς προβολείς laser, ανάλυσης 4Κ
Τόσο ο 4K5020Z, ο ελαφρύτερος προβολέας 4K LCOS στον κόσμο, όσο και ο LX-MH502Z, με βάρος μόλις 9,3kg, παρέχουν μια σειρά από δυνατότητες προβολής, ειδικά σε εγκαταστάσεις με περιορισμένο χώρο, ή περίεργη διαρρύθμιση. Ο 4K5020Z είναι εφοδιασμένος με ηλεκτροκίνητο φακό, ο οποίος διευκολύνει τη διαδικασία εγκατάστασης. Παράλληλα, η δίοδος laser και η πηγή φωτός κίτρινου φωσφόρου, που συναντάται και στα δύο μοντέλα, επιτρέπει τη διευθέτησή τους σε κάθε προσανατολισμό 360 μοιρών, για μέγιστη ευελιξία. Επιπροσθέτως, η προβολή πορτρέτου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης.  

Ο προβολέας 4K5020Z βασίζεται στο πρόσφατα ανεπτυγμένο σασί της Canon, το οποίο περιλαμβάνει μια απλή υποδοχή στερέωσης, συμβατή με επτά φακούς Canon. Ο 4K5020Z είναι το πιο ευέλικτο μοντέλο που έχει παρουσιάσει η Canon ως τώρα, αξιοποιώντας μια ποικιλία διαφορετικών φακών, από τον RS-SL07RST, έναν εξειδικευμένο φακό 4Κ, μέχρι και φακούς ultra-wide και ultra-long zoom, με μόλις έναν προβολέα. Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, η υποδοχή στερέωσης χωρίς ελατήρια και μηχανισμό κλειδώματος, όπως χρησιμοποιείται στους επαγγελματικούς φακούς τηλεοπτικής μετάδοσης της Canon, παρέχει ακριβή αποτελέσματα.

Υψηλή φωτεινότητα και υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή εικόνας
Ο LX-MH502Z είναι ο πρώτος προβολέας της Canon που αξιοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία pixel shift, για να αποδώσει ανάλυση 4K UHD – 3840 x 2160, με ελάχιστες οικονομικές και τεχνολογικές απαιτήσεις. Συγκριτικά, ο 4Κ5020Ζ παράγει εκπληκτική εγγενή ανάλυση 4Κ - 4096 x 2160, προστατεύοντας την επένδυση σε βάθος χρόνου. Αποδίδοντας ευκρινέστατη εικόνα και κείμενο, αλλά και ομαλά γραφικά, τόσο ο 4K5020Z, όσο και ο LX-MH502Z διαθέτουν δύο εισόδους HDMI, με δυνατότητα αναπαραγωγής εικόνας 4Κ/60p με χρήση ενός μόνο καλωδίου HDMI, HDR και 4Κ, τόσο στα 60p, όσο και στα 30p, αντιστοίχως. Οι υψηλής ποιότητας επεξεργαστές εικόνας της Canon υποστηρίζουν μια πλειάδα τύπων μέσων, για επίτευξη ακριβούς προβολής εικόνας  και αναπαραγωγής βίντεο.

Μέσω της χρήσης φωτεινής πηγής laser μπλε διόδου, και τροχού κίτρινου φωσφόρου, οι νέοι προβολείς παράγουν φωτεινότητα 5.000 lumens, για ισχυρή προβολή με έντονα χρώματα και υψηλή λεπτομέρεια, ακόμη και σε καλά φωτισμένες αίθουσες. Οι πολλαπλές ρυθμίσεις εικόνας προσφέρουν αναπαραγωγή περιεχομένου ακριβείας, συμπεριλαμβανομένης DICOM sim, που αποδίδει υψηλής οξύτητας Α/Μ εικόνα, ιδανική για ιατρικές εφαρμογές ακτίνων Χ. Το ευρύ χρωματικό σύνολο που επιτυγχάνει ο LX-MH502Z μέσω της υλοποίησης ενός νέου χρωματικού τροχού, που καλύπτει το χρωματικό φάσμα sRGB, οδηγεί σε πιστή χρωματική αναπαραγωγή για όλους τους τύπους μέσων. Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας HDR, ο LX-MH502Z χρησιμοποιεί ευρεία αναλογία δυναμικής αντίθεσης 50.000 προς 1, για την απόδοση βαθέως, πλούσιου και πιστού με το πρωτότυπο χρώματος, παρέχοντας ζωηρή εικόνα. 

Οπτική τεχνολογία υψηλής ισχύος και ακρίβειας
Με στόχο τη διασφάλιση ότι οι integrators θα απολάβουν τα πλήρη οφέλη της εντυπωσιακής εγγενούς ανάλυσης 4Κ του προβολέα 4Κ5020Ζ, η Canon λανσάρει επίσης και έναν νέο φακό 4Κ. Ο RS-SL07RST χρησιμοποιεί κρύσταλλο της Canon, που παρέχει διαυγή και ευκρινή εικόνα, για την απόδοση εικόνας κορυφαίας ποιότητας. Με ηλεκτροκίνητο zoom ισχύος 1,76x, ο RS-SL07RST βελτιώνει την εμβέλεια προβολής, διατηρώντας παράλληλα, τέλεια γεωμετρία.

Χάρη στο οπτικό zoom 1,6x και στη λειτουργία ευρυγώνιας μετατόπισης (wide lens shift), ο LX-MH502Z προσφέρει ευελιξία στην εγκατάσταση, για ένα ευρύ σύνολο εφαρμογών. Κατά την προβολή σε έναν περιορισμένο χώρο, πάνω σε μια ευρεία επιφάνεια, ο LX-MH502Z αξιοποιεί το σύστημα απεικόνισης 1-chip DLP, για να επιτύχει ένα τεράστιο εύρος προβολής, το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 300 ίντσες (6,5 μέτρα πλάτος).

Για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εγκατάσταση, ο 4Κ502Ζ διαθέτει πολύ μεγάλη δυνατότητα μετατόπισης φακού, +/-73% καθέτως (ή 104% σε κατάσταση επέκτασης) και +/-11% οριζοντίως, δημιουργώντας μια, δυνητικά, τεράστια έκταση προβολής. Ο LX-MH502Z επιτυγχάνει ευρεία μετατόπιση φακού της τάξης του +/-60% καθέτως και +/-23% οριζοντίως, κάτι που επιτρέπει στην εικόνα να προσαρμόζεται, χωρίς να απαιτείται αλλαγή της κλίσης, ή μετατόπιση του προβολέα.

Ευκολία χρήσης και συντήρησης
Ο 4K5020Z είναι ένας πολύ αυτάρκης προβολέας, καθώς εφοδιάζεται με λειτουργία 12μηνου προγραμματισμού, ο οποίος επιτρέπει την αυτοματοποίηση της ισχύος, των εισόδων, του φακού και της βαθμονόμησης (calibration), με στόχο τη μείωση του χρόνου διαχείρισης. Σχεδιασμένα με γνώμονα τη δραστική βελτίωση του κόστους ιδιοκτησίας προβολέων 4Κ, τα μοντέλα 4K5020Z και LX-MH502Z διαθέτουν φωτεινή πηγή laser, η οποία διευκολύνει τη λειτουργία σε βάση 24/7. Χωρίς να χρειάζεται φίλτρο σύνθεσης εικόνας, ο LX-MH502Z έχει διάρκεια ζωής που φτάνει τις 20.000 ώρες ονομαστικού χρόνου συντήρησης, δίχως απαιτήσεις καθαρισμού ή αλλαγής της λυχνίας. Εξάλλου, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν λειτουργία γρήγορης εκκίνησης και τερματισμού λειτουργίας, για χρήση κατ’ απαίτηση, αλλά και κατάσταση λειτουργίας Eco, η οποία εξασφαλίζει αθόρυβη και μακράς διάρκειας λειτουργία.

Με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση των επιλογών ελέγχου, η ενσωματωμένη θύρα δικτύου LAN RJ-45 παρέχει μεγαλύτερη ορατότητα και έλεγχο τη συσκευής, καθώς και συμβατότητα με το σύστημα Crestron RoomView. Το καινοτομικό λογισμικό Canon Service Tool για την εφαρμογή PJ, μπορεί να συνδεθεί στον 4K502Z, επιτρέποντας στον χειριστή να ελέγχει τον προβολέα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης. Χάρη στην υποστήριξη tablets και smartphones με λειτουργικό σύστημα iOS, οι integrators μπορούν να ελέγχουν εξ αποστάσεως τον προβολέα, και να αντιγράφουν ρυθμίσεις από άλλους προβολείς, εξοικονομώντας έτσι χρόνο, χρήμα και περιορίζοντας το χρόνο αδράνειας.

Βασικά χαρακτηριστικά 4K5020Z:

  • Χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας
  • Υψηλή ποιότητα εικόνας και φωτεινότητα
  • Ευκολία εγκατάστασης, χάρη στη συμπαγή και ελαφριά σχεδίαση
  • Ισχυρή και ακριβής οπτική τεχνολογία
  • Ευκολία χρήσης και συντήρησης

Βασικά χαρακτηριστικά RS-SL07RST:

  • Νέος στάνταρ φακός 4Κ με κρύσταλλο Canon
  • Ηλεκτροκίνητο zoom 1,76x και κάθετη μετατόπιση φακού +/- 73%
  • Απλή υποδοχή στερέωσης δίχως ελατήριο, για στερεή και ασφαλή εγκατάσταση
  • Αναλογία προβολής 1.34 – 2.35:1

Βασικά χαρακτηριστικά LX-MH502Z:

  • Υψηλή φωτεινότητα, συμπαγής εγκατάσταση
  • Σύστημα Quad System Drive FHD (1920 x 1080) μετατόπισης 4 κατευθύνσεων, για επίτευξη ανάλυσης 4K UHD (3840 x 2160 pixels) με αναλογία πλευρών 16:9
  • 5.000 lumens για φωτεινές και ευκρινείς εικόνες (3.750 σε κατάσταση λειτουργίας Eco)
  • Ευκολία εγκατάστασης με κάθετη +/- 60% και οριζόντια +/- 23% μετατόπιση
  • Μέχρι 20.000 ώρες ζωής φωτεινής πηγής και θόρυβος 35 dB σε κατάσταση Eco

    Περισσσότερες πληροφορίες για τα εν λόγω προϊόντα θα σας δώσουν στην εταιρία...

    Επαφή
    Canon Greece Representative Office

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση