Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Μάιος 2011 02:21

Korg KRONOS - Ντεμπούτο στη Music World Expo

Το KRONOS είναι το ολοκαίνουργιο Music Workstation της Korg, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας σε κοινό, στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo 2011. Το KRONOS θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα highlights του booth της εταιρίας Bon Studio, αλλά και της έκθεσης γενικώς. Ιδού μερικές βασικές πληροφορίες για το KRONOS της Korg μέσω του δελτίου τύπου της εταιρίας Bon Studio.

Δελτίο Τύπου – Bon Studio
«Επίσημη ανακοίνωση του Kronos... φυσικά από την Korg.
22 χρόνια μετά τον προσδιορισμό του keyboard workstation με το θρυλικό M1, η Korg ανακοινώνει το πιο ισχυρό και εύχρηστο μουσικό όργανο που έχει υπάρξει. Το KRONOS!!!
Το KRONOS Music Workstation περιλαμβάνει χαρακτηριστικά κατάλληλα για ζωντανές εκδηλώσεις, ισχυρά εργαλεία παραγωγή ς και απαράμιλλη σύνθεση.  Σχεδιασμένο για να την καλύτερη δυνατή έμπνευση από οποιαδήποτε άλλο όργανο πριν απ’αυτό, το KRONOS περιλαμβάνει 9 μηχανές σύνθεσης εξαιρετικής ποιότητας. 
Η ολοκαίνουργια μηχανή SGX-1 φέρνει την επανάσταση στο πιο σημαντικό στοιχείο ενός keyboard –τους ξεκάθαρους και ακριβείς ήχους ενός κλασικού πιάνου-, ενώ όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά του επιτρέπουν τους πιο φυσικούς ήχους που έχετε ακούσει ποτέ σε ένα μουσικό όργανο. Είτε βρίσκεστε στη σκηνή είτε στο studio, η αναζήτησή σας για το απόλυτο keyboard τελείωσε! Ζήστε την εμπειρία του KRONOS και προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε…ευχάριστα!»

Ιδού και το πρόγραμμα παρουσιάσεων των booth του Bon Studio στην έκθεση Music World Expo 2011, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που λάβαμε από την εταιρία: Την Παρασκευή 20/5, το Σάββατο 21/5 και την Κυριακή 22/5 στις 18.30 θα παρουσιαστεί το Korg KRONOS συνδυαστικά με το PA3X, ενώ το Σάββατο στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί Marshall & Gibson Jam από τον τραγουδιστή & κιθαρίστα της hard rock μπάντας Human License...

Επαφή
Bon Studio
τηλ. 210 - 38.09.605-8
www.bonstudio.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση