Διαφήμιση
Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 21:49

Venom από την M Audio

Το νέο δημιούργημα της M Audio είναι ένα πολυφωνικό synthesizer σε hardware που συνδυάζει τη “ζεστασιά” των παλιών κλασσικών αναλογικών synths με τη μοντέρνα τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας. Διαθέτει 12 νότες πολυφωνία, 512 ήχους και 256 layered patches, δυναμικό πληκτρολόγιο 49 πλήκτρων, μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD, ενώ είναι και USB audio & MIDI interface.
Στο synth τμήμα παρέχονται για κάθε φωνή: 3 γεννήτριες με 41 κυματομορφές και 53 ήχους τυμπάνων ηχογραφημένους από παλιά αναλογικά synths, FM ψηφιακά synths και drum machines, 3 LFO’s, 3 AHDSR envelopes, pulse-width modulation, ring modulation και άλλα. Είναι 4 part multitimbral με ανεξάρτητα sequencers φράσεων που συγχρονίζονται και μέσω MIDI, ενώ διαθέτει 2 μονάδες εφφέ με reverb, Delay, chorus, flanger και phaser, 1 εφφέ insert ανά κανάλι multitimbral (compression, EQ, distortion, Bit reduction, decimation), κλασσικό arpeggiator με λειτουργίες pattern πάνω, κάτω και εναλλακτικά, tap tempo και χειροκίνητος έλεγχος BPM απευθείας από το όργανο, κουμπιά εναλλαγής οκτάβων και αλλαγής τονικότητας, παραμετροποιήσιμες “ρόδες” pitch bend και modulation, 4 ποτενσιόμετρα και 1 κουμπί για έλεγχο των παραμέτρων σε ζωντανό χρόνο, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκει κανείς υποδοχή για πεντάλ sustain και expression. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και το λογισμικό Vyzex Venom software editor με το οποίο μπορείτε να οργανώσετε τους ήχους σε τράπεζες, να μετονομάσετε ήχους και να αποθηκεύσετε τις αλλαγές, εναλλαγή ήχων και επέμβαση σε αυτούς μέσω διαφόρων παραμέτρων για δημιουργία νέων υβριδικών ήχων, καθώς και modulation matrix 16 κελιών για τη δημιουργία πολύπλοκων routing.

Σαν audio & MIDI interface διαθέτει δυνατότητα ηχογράφησης και αναπαραγωγής 2 καναλιών στα 24bit, έξοδο ακουστικών, έλεγχο γενικής έντασης, καθώς και ελέγχο του σήματος εισόδου για όργανα και μικρόφωνα και τέλος MIDI IN και OUT. Tα σήματα του μικροφώνου, του οργάνου και του stereo line, καθώς και οι ήχοι του synthesizer οδηγούνται απευθείας στο DAW πρόγραμμα που δουλεύετε, ενώ όλη η μίξη οδηγείται και αναπαράγεται μέσω των γενικών αναλογικών εξόδων του Venom. To Venom, εκτός από αυτόνομη χρήση, μπορεί να λειτουργήσει και μέσω υπολογιστή μέσω ASIO, MME, Core Audio / MIDI με PC & Mac, ενώ τέλος είναι συμβατό με τα ProTools M Powered 8.
Περισσότερα θα σας πουν στην Ελίνα.

Επαφή
ΕΛΙΝΑ ΑΒΕΕ
τηλ.: 2108830311-4
www.elina.gr 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση