Διαφήμιση
Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2018 14:33

Η ChamSys στη Space Lights

Από την εταιρία Space Lights λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, που μας ενημερώνει για τη συνεργασία της με την ChamSys, σε επίπεδο αντιπροσώπευσης, για την Ελληνική αγορά…

Δελτίο τύπου - Space Lights
"Αγαπητοί συνεργάτες, η Space Lights είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την ChamSys.
H ChamSys, γνωστή στο χώρο του επαγγελματικού φωτισμού για την αξιοπιστία της, ιδρύθηκε το 2003 στην Αγγλία από μία ομάδα φωτιστών δίνοντας βάση στην εύκολη χρήση της.
Εξοπλισμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, οθόνη αφής και μερικές ειδικές λειτουργίες, η ChamSys είναι κατάλληλη για όλες τις εφαρμογές επαγγελματικού φωτισμού. Οι οθόνες αφής προσφέρουν γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό, καθώς και πολύ γρήγορο έλεγχο όλων των συνδεδεμένων εξαρτημάτων.
Με περισσότερα fader από τις προηγούμενες σειρές, πλήκτρα εντολών αλλά και extra wing προσφέρει απεριόριστο αριθμό σελίδων και playback.
Για μια ολοκληρωμένη αυτόνομη λύση επιλέξτε μια κονσόλα MagicQ ή QuickQ από τις νέες σειρές Q10, Q20, Q30.
Οι κονσόλες ChamSys QuickQ σχεδιάστηκαν για γρήγορη και εύκολη χρήση με οθόνη αφής 9,7 ιντσών. Το ενσωματωμένο WiFi επιτρέπει τον τηλεχειρισμό από ένα tablet ή smartphone, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως 2η εξωτερική οθόνη.

Η κονσόλα διαθέτει δωρεάν λογισμικό προγραμματισμού για mac, linux και windows, το οποίο περιλαμβάνει το magic visualization, ένα ισχυρό σύστημα απεικόνισης, το οποίο επιτρέπει στους σχεδιαστές φωτισμού να προβάλλουν σε πραγματικό χρόνο τις ανάγκες σχεδίασης φωτισμού.

H σειρά QuickQ θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από τον Αύγουστο 2018.
Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας (2310 688 124) ή επισκεφθείτε το site μας".

Επαφή
Space Lights

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση