Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 20:01

Ερχεται η νέα grandMA3!

Την παγκόσμια παρουσίαση της 3ης γενιάς grandma, της grandMA3 ανακοίνωσε η MA Lighting. Το ραντεβού με την παγκόσμια φωτιστική κοινότητα έχει ήδη δοθεί για τις 10 Απριλίου 2018 στο Messe Frankfurt, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Prolight+Sound στη Φρανκφούρτη. Σύμφωνα με την MA Lighting, η κονσόλα επαναπροσεγγίζει ριζικά την έννοια και τις δυνατότητες μιας φωτιστικής κονσόλας.

Η νέα κομψή grandMA3 έχει σχεδιαστεί εξαρχής και βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική προκειμένου να αποτελέσει το νέο στάνταρ της βιομηχανίας του φωτισμού για το παρών και το μέλλον. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η MA Lighting, νέα μπουτόν υψηλής ακρίβειας και απόρκισης έχουν αναπτυχθεί και τοποθετηθεί στην επιφάνεια εργασίας της κονσόλας προκειμένου να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις των επαγγελματιών του φωτισμού. 
Αναβαθμισμένη είναι και η ροή εργασίας στην grandMA3 καθώς η εργονομία του user interface έχει αλλάξει επίπεδο, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να παραμετροποιήσουν το workflow και να ενσωματώσουν τις αγαπημένες τους λειτουργίες εύκολα και άμεσα και κυρίως δίχως να συρρικνώνεται ο χώρος εργασίας τους. 
Στην καρδιά του συστήματος ελέγχου της grandMA3 βρίσκεται η νέα πανίσχυρη ‘μηχανή’ επεξεργασίας της MA, που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την  Intel.

Εκτός από τις διευρυμένες δυνατότητες φωτιστικού ελέγχου το λογισμικό της grandMA3 περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο 3D visualiser για  pre-programming, που υποστηρίζει τη διαχείριση και την αναπαραγωγή media content απευθείας από την κονσόλα. Σχεδιασμένο να διαχερίζεται ενσωματωμένο audio και video περιεχόμενο, το software της grandMA3 παρέχει απρόσκοπτη αλληλεπίδραση σε όλη την πλατφόρμα.

Φυσικά, η κονσόλα είναι πλήρως συμβατή με shows που έχουν δημιουργηθεί σε grandMA2 κονσόλες (η εξαγωγή των shows γίνεται μέσω του grandMA2 software 3.4 για χρήση σε όλα τα μοντέλα κονσόλας grandMA3).

Δείτε εδώ όλο το range overview και τα νέα μοντέλα της σειράς grandMA3 (στη φωτογραφία βλέπετε την grandMA3 full size).
Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τομέα επαγγελματικού φωτισμού του Bon Studio.

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση