Διαφήμιση
Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2020 15:51

Η Vanguard Audio Labs στην Audigys

Η Audigys μας ενημέρωσε με το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη συνεργασία της με την Καλιφορνέζικη εταιρία κατασκευής μικροφώνων Vanguard Audio Labs. Πρόκειται για μια νέα σχετικά εταιρία που από το 2016 έως και σήμερα, χάρη στην εμπειρία των σχεδιαστών / στελεχών της και την πιστότητα των μικροφώνων της έχει καταφέρει να σημειώσει άλματα όσον αφορά την ανάπτυξή της και την αποδοχή των μικροφώνων της ακόμα και από mainstream καλλιτέχνες, κατασκευάζοντας προϊόντα με υψηλό λόγο τιμής πρός απόδοση…

Δελτίο τύπου - Audigys
Η Vanguard Audio Labs η οποία αποτελεί αυθεντία στη δημιουργία studio microphones και monitors, διαθέτει πλέον τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά μέσω της Audigys. Τα υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμένα μικρόφωνα έχουν αποτελέσει ισχυρό σύμμαχο διαφόρων καλλιτεχνών συμπεριλαμβανομένων των Τaylor Swift, Herbie Hancock, Robert Plant, Randy Bachman, Buddy Miller, Nathan Chapman, Ray Kennedy, Lady Antebellum και πολλών ακόμη. Το όραμα της Vanguard Audio Labs ήταν πάντοτε να δημιουργεί υψηλής ποιότητας εργαλεία ηχογράφησης τα οποία δεν θα «αδειάζουν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς των καλλιτεχνών.

Η εταιρεία Audigys ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της ηχοληψίας στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Χάρη στις διεθνείς συνεργασίες της και την μεγάλη εμπειρία του προσωπικού της, η Audigys ειδικεύεται στην εγκατάσταση ηχητικών συστημάτων ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, συνεδρίων, συναυλιών, θεάτρων κλπ.

Τα προϊόντα της Vanguard είναι τώρα διαθέσιμα από την Audigys».

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση