Διαφήμιση
Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 19:35

Η πρώτη DiGiCo Quantum338 σε ναό

Η εν λόγω εκκλησία, που το όνομά της αναφέρεται στο βουνό από το οποίο ο Μωυσής έφερε τις Δέκα Εντολές, δημιούργησε ένα αμφιθέατρο 17 εκατομμυρίων δολαρίων που άνοιξε το 2015 σε μια πανεπιστημιούπολη των 70 στρεμμάτων.
Ηδη από τότε ο χώρος χρησιμοποιούσε ένα ζεύγος DiGiCo SD9 ως front-of-house μίξερ, το οποίο όμως έφτασε στα όριά τους εισόδους και εξόδους καθώς αυξήθηκαν σημαντικά οι ανάγκες της παραγωγής.

Τον προηγούμενο διάστημα η εκκλησία προμηθεύτηκε την πρώτη DiGiCo Quantum338 που έχει εγκατασταθεί σε χώρο λατρείας, μαζί με δύο DiGiCo SD-Racks με προενισχυτές "Ultimate Stadius" 32-bit και ένα SD-MiNi Rack για την αίθουσα παραγωγής βίντεο της εκκλησίας.

Ο Seth Ely, production Manager και Lead Audio Engineer της εκκλησίας ανέφερε ότι έχουν ήδη εξοικειωθεί με το λογισμικό και το συνολικό οικοσύστημα της DiGiCo μέσα από τις SD9 και δεν είχαν καμία πρόθεση να το εγκαταλείψουν, ενώ παράλληλα ήξερε ότι με τη νέα Quantum338 θα βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και θα παραμείνουν εκεί. Το εν λόγω αμφιθέατρο φιλοξενεί συχνά πολύ μεγάλες περιοδείες από γνωστούς ερμηνευτές χριστιανικής μουσικής καθώς και τα χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά σόου της εκκλησίας.

Τέλος, ο Ely αναφέρθηκε με θερμά λόγια στα νεότερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του νέου μίξερ, όπως το Mustard, το Spice Rack κλπ που όπως ο ίδιος ανέφερε καθιστούν τις μίξεις του πιο ζωντανές…

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα DiGiCo Quantum338 θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση