Διαφήμιση
Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 15:33

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ - Live Experience Tour 2020 με state of the art εξοπλσιμό...

του Βασίλη Λαδονικόλα

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, έχοντας καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να παραμένει σταθερά στην κορυφή της mainstream Ελληνικής μουσικής σκηνής.
Φέτος, μετά από ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν στην ΠΥΛΗ Α της Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε στα τέλη του Ιανουαρίου, ο Αντώνης Ρέμος έκανε την έκπληξη, καθώς αποφάσισε να περιοδεύσει σε εννέα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με την Live Experience Tour 2020 να ξεκινάει από την Αθήνα και το κλειστό του Tae Kwo Do στο Φάληρο.

State of the art - Ηχητικός εξοπλισμός
Το aLive αφού συνεννοήθηκε με τον Γιώργο Πανολάσκο και τον Αρη Κουντούρη, τους φίλους και συναδέλφους ηχολήπτες του Αντώνη Ρέμου (αλλά και παίρνοντας τη σχετική άδεια από τον ίδιο το Ρέμο μέσω αυτών), βρέθηκε στο Tae Kwo Do στη γενική πρόβα, δυο μέρες πριν την συναυλία της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου (στη συναυλία δυστυχώς δεν βρεθήκαμε γιατί υπήρχε η έκθεση ISE στο Αμστερνταμ).
Ο βασικός λόγος που βρεθήκαμε στη συναυλία του Α. Ρέμου ήταν για να παρουσιάσουμε το 3D in ear σύστημα Klang στα μόνιτορ, τις δυο ολοκαίνουργιες κονσόλες της DiGiCo με (SD12 στο Foh και SD10 στα monitor) με τα δυο SD Rack των 192kHz και τους full 32μπιτους ‘Stadius’ pre-amps που ανήκουν στην εταιρία Papadimas Audio, όπως άλλωστε και όλο το ηχητικό σύστημα της L-Acoustics, το support σύστημα, τα φώτα και τις LED οθόνες.
Αλλωστε η Papadimas Audio είναι η εταιρία που θα ακολουθήσει και θα υποστηρίξει τον Αντώνη Ρέμο σε όλους τους Ελληνικούς σταθμούς της Live Experience Tour 2020 (σε Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Ηράκλειο, Ξάνθη, Βόλο, Κοζάνη και Θες/νίκη). 

Όπως είπαμε, το PA σύστημα που εγκαταστάθηκε εδώ στο TAE KWON DO αποτελείται από 12 K2 της L-Acoustics ανά πλευρά μαζί με 8+8 dV-DOSC ως LL – RR, ενώ εγκαταστάθηκαν και 16 sub KS 28 (4 και 4 στην πλευρά σε διάταξη end fire).

Φτάνοντας Δευτέρα βράδυ στο χώρο του TAE KWON DO η πρόβα ήταν ήδη σε εξέλιξη, οπότε ανέβηκα στη monitor κονσόλα για να με ξεναγήσει ο Γιώργος (Πανολάσκος) στο επί σκηνής ‘βασίλειό του’ με τo σύστημα της Klang να αποτελεί το αδιαμφισβήτητο highlite και το βασικό νεωτερισμό όσον αφορά το monitoring του παταριού… Όταν τέλειωσε η πρόβα και μας χαιρέτησε ο Α. Ρέμος, ξεκίνησε η ‘ανάκριση’ με τους Γ. Πανολάσκο, Α. Κουντούρη και Π. Μαθιέλλη (στα φώτα και στο visual, πίσω από μια grandMA 3 full size, που ανήκει στη Manos Backline Services).

aLive: Γιώργο πως και κυρίως γιατί πήρατε την απόφαση να πάτε σε Klang?
Παίζαμε με DiGiCo και Aviom και τα πράγματα που θέλαμε να αναβαθμίσουμε ήταν δυο: Αφενός μεν να έχω και εγώ τον έλεγχο για το τι ακριβώς ακούει ο κάθε μουσικός και αφετέρου να έχουμε ακόμα καλύτερα δυναμικά της ορχήστρας.
Ετσι επιλέξαμε το Klang

aLive: Πότε έγινε αυτό?
Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και μετά, ενώ σταδιακά πήγαμε και στην SD10 με Optocore, με τους 32μπιτους (τους μπλέ) προενισχυτές και με τα δυο SD rack και πλέον παίζουμε στα 96kHz.

aLive: Πως συνδέεται το Klang με την κονσόλα?
Υπάρχουν δυο τρόποι για να γίνει αυτό. Ο 1ος είναι να στείλεις τις εξόδους από MADI ή άλλη ψηφιακή έξοδο και να χρησιμοποιήσεις τις αναλογικές εξόδους του Klang για να στείλεις το σήμα στους μουσικούς, και υπάρχει και ο 2ος τρόπος, που εμείς χρησιμοποιούμε, όπου επιστρέφεις από το Klang με ένα MADI καλώδιο στην κονσόλα και από εκεί δημιουργείς τα Aux που χρειάζεσαι για τους μουσικούς, κάνεις merge input κι έτσι πετυχαίνες PFL control πάνω στην επιφάνεια του Klang και επειδή έχεις δημιουργήσει Aux στέλνεις και ανεξάρτητα πράγματα έξω από το Klang ως συμπληρωματικά. Όπως για παράδειγμα οι επιστροφές από τα εφέ, κάποια o-h, κάποιος καλεσμένος, ένα έξτρα μικρόφωνο. 

aLive: Ετσι όμως έχεις και back-up σωστά?
Ναι, γιατί με αυτό τον τρόπο δημιουργείς ένα έξτρα backup και σε περίπτωση που πάθει κάτι το Klang, τα χειρίζεσαι όλα σαν κανονικά in ear, οπότε έτσι δεν ‘μένεις’ με τίποτα…

aLive: Πόσο εύκολη (ή δύσκολη) ήταν η μετάβαση στο Klang?
Η μετάβαση ήταν πολύ εύκολη, καθώς το Klang δεν είναι ένα personal mixer όπως το ξέρουμε, ένα μίξερ που είμαστε μπροστά του και συνέχεια το ρυθμίζουμε, με τον καθένα να έχει πρόσβαση σε μπάσα – πρίμα κλπ. Το Klang το χειρίζεσαι σαν ένα pack που είναι interactive, καθώς και ο μόνιτορ ηχολήπτης μπορεί να ακούει τι ακούει ο μουσικός και να το χειριστεί (να του αλλάξεις τα snapshot, να ακολουθεί τα snapshot τα δικά σου, και γενικά να κάνεις ότι κάνεις και με μια ψηφιακή κονσόλα).

aLive: Και πως ήταν η μετάβαση από τυπικά in ear σε Klang για τους μουσικούς?
Ο πρώτος λόγος που αλλάξαμε το προηγούμενο σύστημα ήταν ο ήχος, καθώς το Klang έχει καλύτερο ήχο. Ο δεύτερος λόγος ήταν η ευκολία και η ευελιξία στη χρήση. Προηγουμένως, ήταν συγκεκριμένα τα κανάλια που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε, δεν είχαμε αρκετό headroom κλπ.
Όταν πήγαμε στο Klang, παρατήρησα ότι οι μουσικοί πολύ γρήγορα σταμάτησαν να ασχολούνται με το monitoring τους από τη στιγμή που σεταρίστηκαν. Θα το ‘πειράξουν’ μόνο όταν είναι κάτι πολύ σημαντικό ή όταν εγώ δεν τους βλέπω ή δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί τους εκείνη τη δεδομένη στιγμή που θέλουν.

aLive: Χρησιμοποιούν οι μουσικοί το 3D mode του Klang?
Θα σου πω… Το 3D μας βοήθησε πάρα πολύ. Ειδικά τον ντράμερ και τα κρουστά και γενικά όσους παίζουν όργανα που έχουν μπροστά τους πολλά φυσικά μικρόφωνα, γιατί απ’ ότι λένε χαρακτηριστικά και οι ίδιοι, νιώθουν να μην ‘κλείνονται’ μέσα στο όργανό τους.  
Επίσης με το κλικ είχαμε διαφορές έως και 6dB, που σημαίνει ότι το κλικ έμενε μόνο του κι έτσι δεν χρειαζόταν να ακούνε τόσο πολύ δυνατά.

aLive: Πως ακούει λοιπόν η πλειονότητα των μουσικών στην ορχήστρα? 3D ή 2D?
3D ακούει ο ντράμερ, ο κρουστός, οι κιθαρίστες. Οι μουσικοί στα πλήκτρα δεν χρησιμοποιούν πολύ το 3D και είναι λογικό, καθώς ήδη χρησιμοποιούν ήχους που είναι πολύ ‘απλωμένοι’, οπότε προς το παρών το 3D μάλλον τους μπερδεύει λίγο.

aLive: Πως ακούει ο Ρέμος?
Ο Ρέμος ακούει με side και ένα ζευγάρι δικά του μόνιτορ της Clair. Xρησιμοποιεί επίσης το ένα in ear για να παίρνει την ατάκα, ενώ εκατέρωθεν των Clair του έχω ένα ζεύγος wedge που οδηγώ από ένα post Aux που ακολουθεί τη μίξη του master, όπου ως master έχω ορίσει τα side fills.
Εχουμε ‘εφεύρει’ αυτή τη λύση για να διορθώσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα που προκύπτει από τις αποστάσεις σε μεγάλες αρένες (με 22 μέτρα άνοιγμα πατάρι) και πασαρέλες και με δεδομένο ότι δεν φοράει 2 ακουστικά, ουσιαστικά έτσι μειώνουμε την απόσταση.
Οι κινήσεις που κάνουμε πλέον στο mix είναι πάρα πολύ μικρές.

aLive: Η ύπαρξη του Klang σε βοήθησε σε σχέση με το Ρέμο?
Ναι γιατί πριν αν κάποιος μουσικός ενοχλούσε τον κατέβαζα. Τώρα οι δυναμικές της ορχήστρας είναι πιο συγκεκριμένες και ελεγχόμενες και οι μουσικοί έχουν μπεί και σε μια νοοτροπία να μην ‘ξεφύγω’ πολύ αφού ενοχλώ...

aLive: Οσον αφορά την πρακτικότητα του Klang, πόσο μεγάλη είναι η διαφορά με ένα τυπικό IEM σύστημα στον τομέα αυτό?
Τεράστια. Κι αυτή είναι μια μεγάλη αναβάθμιση. Αρκεί να σου πώ ότι με το Klang έχει μειωθεί σημαντικά ο χρόνος των soundcheck μας σε μόλις 1 ώρα. Το στήσιμο είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο, καθώς απαιτεί δυο καλώδια, ένα router και παίζει. Δεν έχεις ούτε αναλογικές ‘τρύπες’, ούτε jack σε xlr και όλα αυτά τα δεκάδες καλώδια, ούτε απώλειες, ούτε hub.

aLive: Αρα μεταφέρεται και στήνεται πανεύκολα…
Αυτός ήταν και ένας σημαντικός λόγος που το πήραμε, καθώς στο εξωτερικό που θα πάμε μετά από αυτές τις συναυλίες, τα personal mixer που έχουμε στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένα, καθώς θεωρούνται χαμηλότερου επιπέδου και δεν τα χρησιμοποιούν σε μεγάλα set-up, οπότε για να μεταφέρουμε το Aviom θέλαμε 6-8 κουτιά, έξτρα τεχνικό, πολλά καλώδια, ενώ με το Klang θα πάμε Αμερική με ένα ρακάκι 2U, το router μας και δυο bnc καλώδια… Αυτό θα είναι το stage μας στην περιοδεία της Αμερικής, μαζί με 8 pack και τα μικρόφωνα για τα τύμπανα. Και όλο αυτό είναι πάρα πολύ εύκολο να στηθεί και να σεταριστεί…

aLive: Θα ξαναγύρναγες πίσω?
Με τίποτα, άλλωστε τώρα δεν μπορώ να φύγω εύκολα και από τη DiGiCo, ενώ με δεδομένο ότι πλέον θα είναι πάνω στις κονσόλες με DMI, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρία, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό αλλάζει πλέον όλο το παιχνίδι.
Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις όταν το στήσεις, όμως από εκεί και πέρα επειδή όλα τα files θα παίζουν με όλες τις Digico (σειρά SD) σου λύνονται τα χέρια.

aLive: Μικρόφωνο του Ρέμου και ακουστικά?
Ο Ρέμος χρησιμοποιεί το Wisycom με την κάψα Beta 58 της Shure για μικρόφωνο και Sennheiser για ακουστικά

aLive: Εχεις να προσθέσεις κάτι άλλο για το Klang, για να πάω έξω να δω τον Κουντούρη?
Ναι, θέλω να επισημάνω το πόσο καλό ήχο έχει. Και το αναφέρω αυτό, διότι πλέον σχεδόν όλοι μας ασχολούμαστε περισσότερο με το UI, τα κουμπάκια, το περιβάλλον εργασίας, τις εφαρμογές και τα gadget και έχουμε ξεχάσει το βασικό ζητούμενο στη δουλειά μας που είναι ο ήχος. Και το Klang ως σύστημα έχει εξαιρετικό ήχο!

Αφού τελειώσαμε με τον Γιώργο Πανολάσκο και βγάλαμε και φωτογραφίες από το stage και τον εξοπλισμό, κατέβηκα στο FoH να συναντήσω το συμμαθητή μου Αρη Κουντούρη.

aLive: Αρη βλέπω state of the art καταστάσεις. 32μπιτους προενισχυτές παντού, 96kHz ανάλυση, 3D In Ear της Klang , ένα PA σύστημα (Κ2) πρώτης γραμμής κλπ
Οντως, σημαντικά όλα αυτά, αν και τα είχαμε στο μαγαζί ήδη από το Σεπτέμβριο (Klang κλπ), όμως ξέχασες να αναφέρεις και το Optocore και θα ξεκινήσω από αυτό γιατί το θεωρώ εξίσου σημαντική αναβάθμιση, καθώς  δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να παίρνει ότι θέλει. Δηλαδή μπορείς να έχεις 14 ρακ και 6 κονσόλες σε μια λούπα συνδεδεμένες με οπτική ίνα και από αυτά ο καθένας να παίρνει ότι θέλει με αυτό το ‘πράσινο’ που βλέπεις εδώ. Δεν είναι όπως πρίν που μοιραζόμασταν τις εισόδους με Madi split, αλλά είχαμε output μόνο από μάστερ, με το slave μίξερ να πρέπει να στέλνει αναλογικές επιστροφές και τέτοια. Πλέον μπορείς να μοιράζεις οτιδήποτε.

aLive: Αρα το θεωρείς κι αυτό εξίσου σημαντική αναβάθμιση…
Ναι σκέψου το λίγο… Μάλιστα κάποιες μεγάλες παραγωγές τύπου Barbara Streisand που γίνεται τώρα με SD10 και 6 SD ρακ, διότι έχει 57 άτομα ορχήστρα δεν θα μπορούσε να γίνει με άλλο τρόπο…

aLive: Μου έδειχνες και τα κανάλια που μοιραζόσαστε με το Γιώργο δίχως να δεσμεύετε preamps
Ακριβώς! Υπάρχουν και 8 κανάλια send – return που μοιραζόμαστε με το Γιώργο χωρίς να απασχολούν προενισχυτές καθώς βρίσκονται ‘μέσα στην οπτική ίνα’. Κοινώς μπορούμε να αλλάζουμε πράγματα εκτός προενισχυτών, ενώ μπορούμε να αλλάζουμε και γραπτά μηνύματα…

aLive: Πόσο άλλαξε ο ήχος σου με τους 32μπιτους ‘Stadiuspre-amps
Με τους 32μπιτους προενισχυτές είδαμε τεράστια διαφορά. Τώρα αν μου ζητήσεις να την ποσοστοποιήσω, δηλαδή να σου πω τι ποσοστό αναλογεί στους νέους προενισχυτές και τι ποσοστό στα 96kHz δεν μπορώ να σου το προσδιορίσω, γιατί τα κάναμε ταυτόχρονα. Και τα δυο μαζί σε κάνουν να μη θέλεις να ξαναδείς τα παλιά ρακ. Σα να έχεις άλλη κονσόλα στα χέρια σου και όχι τη γνώριμη SD12 που είχα τόσο καιρό. Πλέον υπάρχει σημαντικά περισσότερη ανάλυση στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες και όλο το πράγμα γίνεται ακόμα πιο μουσικό και ‘απαλό’. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω.

aLive: Αυτό που περιγράφεις το μεταφράζω ως ‘τεράστια’ διαφορά σε σχέση με τους στάνταρ preamps. Είναι έτσι ή υπερβάλλω?
Ακριβώς έτσι είναι, η διαφορά είναι τεράστια. Είναι άλλωστε κάτι που και οι μουσικοί το κατάλαβαν από την πρώτη μέρα, άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι έκτοτε δεν ζήτησαν σχεδόν τίποτα ούτε σε επίπεδο συχνοτικό ή σε δυναμικά…
Και ο Ρέμος το κατάλαβε με πιο έμμεσο τρόπο, καθώς είναι γεγονός ότι από εκείνη την ημέρα της αναβάθμισης, είναι πιο χαλαρός, λιγότερο απαιτητικός, καθώς είναι προφανές ότι του ‘έκατσε’ καλύτερα όλο αυτό και τον ικανοποίησε…
Είναι και το Klang που παίζει ρόλο γιατί ως δια μαγείας μας έδωσε καλύτερο ‘αυτομιξάρισμα’ της ορχήστρας και καλύτερες δυναμικές.

aLive: Μου είπες πρίν ότι το φοβόσουν λίγο στην αρχή το Klang. Γιατί?
Ολοι μας το φοβόμασταν. Όταν ψάχνεις το demo λογικό είναι να τρομάζεις λίγο όταν συνειδητοποιείς ότι αυτό θα το χειριστούν άνθρωποι που δεν έχουν τόσο μεγάλη ευχέρεια στη χρήση του 3D και της τεχνολογίας αυτής. Παρόλα αυτά, λειτούργησε καλά γιατί δεν έχει μετατροπή σε δίκτυο, άρα ο ήχος είναι καλύτερος εξ’ αρχής. Επίσης, με δεδομένο ότι δεν το ‘τσεκουρώνουν’ όπως το Aviom, το ‘σκαλίζουν’ λιγότερο άρα αυτομιξάρονται καλύτερα, οπότε έχω διαπιστώσει καλύτερο αποτέλεσμα και έξω στο foh, από τις ίδιες της πηγές τους. Επίσης ο Γιώργος έχει πλήρη έλεγχο του τι ακούει ο κάθε μουσικός και όχι μόνο τι στέλνει σε αυτόν.
Όλα αυτά μαζί βελτίωσαν σημαντικά τις συνθήκες δουλειάς και τον ήχο μας.

aLive: Με τα Κ2 παίζεις καιρό? Πως σου φαίνονται και κυρίως πως ‘έκατσαν’ εδώ μέσα που δεν είναι και ο πιο εύκολος χώρος για Live?
Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα ήταν κάπως δύσκολο. Μετά από σχεδόν 2 χρόνια είμαστε όλο και καλύτερα με το σύστημα. Είναι ιδιαίτερο σύστημα, δυνατό, καθαρό, θέλει δουλειά στο σετάρισμα, δεν όπως το dV dosc plug n play. Εδώ μέσα, παρότι ο χώρος είναι προβληματικός και παρότι φοβόμουν πολύ τα χαμηλά του, το σύστημα εντούτοις παίζει μια χαρά.

aLive: Από plugins και εφέ βλέπω Waves?
Ναι, χρησιμοποιώ Waves, αλλά μπορώ και χωρίς αυτά, ωστόσο είναι ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο.
Μετά η ώρα πέρασε ακόμα πιο ευχάριστα καθώς ασχοληθήκαμε για λίγο μαζί με τον Αρη με το low end του συστήματος (κυρίως) μέσω του virtuall soundcheck.

Φώτα και Visual
Δίπλα στον Αρη και πίσω από την grandMA3 full size (της εταιρίας Manos Backline Services) συναντήσαμε τον Περικλή Μαθιέλλη, που έχει επιμεληθεί το σχεδιασμό, προγραμματισμό (και χειρισμό βεβαίως) των φωτισμών και των Visual της περιοδείας του Αντώνη Ρέμου.
Να επισημάνουμε εδώ ότι τα LED ανήκουν στην εταιρία Audio-Tech του Δημήτρη Παυλάκη, ενώ η εξέδρα είναι της εταιρίας Seen του Γιώργου Μεγαλιού. H εξέδρα της Layher είχε διαστάσεις 12,4 x 10,3 μέτρα ενώ περιελάμβανε και extensions για μόνιτορ κονσόλα και για side fills. Επίσης υπήρχαν 400 μέτρα κάγκελα τύπου ΕΛΠΑ και 30 μέτρα Mojo με πόρτες για διέλευση καλωδίων.

Ο Περικλής Μαθιέλλης μας είπε τα εξής:
To σχέδιο προέκυψε μετά από συζήτηση με όλους τους τεχνικούς, την παραγωγή και φυσικά τον κ .Ρέμο, ο οποίος ήθελε κάτι εντυπωσιακό, το οποίο να μην αλλάξει ιδιαίτερα κατά την περιοδεία, να στήνεται και να μεταφέρεται γρήγορα.

Στην αρχή είχαμε σκοπό να το κρεμάσουμε όλο από την οροφή του γηπέδου, αλλά μετά από σύντομη μελέτη των χώρων της περιοδείας, καταλάβαμε ότι αρκετοί εξ αυτών δεν έχουν προδιαγραφές για τέτοιο στήσιμο, οπότε καταλήξαμε στη λύση του support.
Ο κ. Ρέμος είχε την ιδέα για τις τρεις πίσω οθόνες και ο σκηνοθέτης του ο Γιώργος Λύρας ανέλαβε την δημιουργία του content και την επιμέλειά τους κατά τη διάρκεια του live, με τη βοήθεια του Φίλιππου Τρέπα στον media server.
Από κεί και πέρα σχεδιαστικά ανέλαβα να πλαισιώσω τις οθόνες και να δημιουργήσω φωτιστικά επίπεδα για όλους τους θεατές. Στον προγραμματισμό, από την στιγμή που επέστρεψα στον κ. Ρέμο, ακολουθώ την ίδια λογική που έχω σε όλες μου τις δουλειές. Κάθε τραγούδι έχει ένα δικό του cuelist που μπορεί να περιέχει από ένα έως και 30 cue. Ανά πάσα στιγμή μπορώ να επέμβω και να αλλάξω οτιδήποτε μου έρθει στο μυαλό σε οποιοδήποτε σημείο. Έχουμε συνειδητά περιορισμένη χρωματική παλέτα λόγω ρεπερτορίου και καθώς σε όλες μου τις δουλειές χρησιμοποιώ αρκετά την ψυχολογία του χρώματος. Οπότε η συμμετρία, ο ρυθμός, η φωτιστική ερμηνεία πολλές φορές των τραγουδιών, το υποσυνείδητο παιχνίδι με το συναίσθημα του θεατή και οι χρωματικές "αρμονίες" χαρακτηρίζουν την αισθητική αυτού του live.

Φωτιστικός εξοπλισμός
49 beam 10r Space lights
16 High End Solaspot 1000
20 Clay Paky B-Eye K-10

24 Clay Paky Sharpy
12 Fos F-5
24 Led Bars Robe Cyc Fx8
6 Blinders
2 MDG 3000
1 MDG atmosphere
1 Grand MA3 full size (operating in mode 2)
2 Followspot Robert Juliat 2500 watt.

8 Lasers by Laserdesign (Θέμης Τσιτσάνης)
4 rgb 20 watt
4 rgb 15 watt

Visual εξοπλισμός
Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 5 LED οθόνες (3 πίσω και 2 μπροστά – εκατέρωθεν του PA συστήματος) συνολικού εμβαδού 83 τ.μ. της εταιρίας AudioTech του κ. Δημήτρη Παυλάκη.

Αναλυτικά ο visual εξοπλισμός ήταν ο εξής:
3 Οθόνες διαστάσεων 3x5.5 πίσω με pitch 4.8, outdoor, 3840hz refresh rate
2 οθόνες διαστάσεων 3x5 δεξιά & αριστερά με 3.9 pitch. indoor, 3840hz refresh rate
Media server Resolume 7 μέ mac book Pro 2019,
Μίκτης εικόνας Blackmagic Atem
Οι οθόνες οδηγήθηκαν από συνολικά 4 Controller Novastar 660 Pro.

Συντελεστές Παραγωγής ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ - Live Experience Tour 2020

Παραγωγή
Γαλαξίας Παραγωγές - Αντρη Ορφανίδου
Βοηθοί - Χάρης Γιανναδάκης / Μαρία Τουλούπη
Χορηγός Λουξ αναψυκτικά

Papadimas Audio
Ηχος
Γιώργος Γιαννόπουλος
Αρης Γκόλιας
Μάκης Αλατάς
Λευτέρης Χατήρας
Αντώνης Σκουρλής

Φώτα
Xατζηγιάννης Ευθύμιος
Lupuiyak Serghei
Tσανίδης Γιούρι
Bustiuc Vitalie

Backline / Wireless Tech
Χρήστος Μυλωνάς
Αντώνης Χαλίλ

Προσωπικό εταιρίας AudioTech
Μπάρλας Αναστάσιος ,
Λαγούρη Χριστίνα
Αλέξανδρος Μπεναβιδες
Μουνδρούκας Αντρέας
Κουσκουλής Ηρακλής
Γιάννης Επιφανίου

To aLive ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους στην παραγωγή και τον Αντώνη Ρέμο για τη φιλοξενία και τις τεχνικές πληροφορίες, κι εύχεται σε όλο το team να έχουν μια καλή και επιτυχημένη (εμπορικά, καλλιτεχνικά και τεχνικά) περιοδεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ…

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση