Διαφήμιση
Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 22:22

Διψήφια ανάπτυξη για τη Martin Audio

Πιο συγκεκριμένα, η Martin Audio πραγματοποίησε εξαιρετικές επιδόσεις στις πωλήσεις και κατ’ επέκταση στα οικονομικά της, καθώς το οικονομικό έτος 2017-18 πραγματοποίησε αύξηση πωλήσεων κατά 22%, ανεβάζοντας το τζίρο της στα £20.1 εκατομμύρια, από τα £16.5 της προηγούμενης χρονιάς. Επίσης, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της εταιρίας, η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα πιο προσοδοφόρα, αφού αναμένεται και η τρέχουσα χρονιά να κλείσει με νέα αύξηση πωλήσεων κατά 20%.

Την ίδια χρονική περίοδο (από πρόπερσι έως και τώρα) η εταιρία διεύρυνε σημαντικά το πελατολόγιό της, αφού εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα της αρκετές μεγάλες rental εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς (όπως οι Αμερικάνικες Soundworks, Southard Audio και Twilight Audio, η Τζαμαικανική Main Event Entertainment, η Δομινικανική Group και πολλές άλλες), με τη Martin να φέρνει εις πέρας μεγάλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως το Λονδρέζικο British Summertime Festival at Hyde Park, το Rock in Rio, το Rock in Japan και πολλά άλλα.

Επίσης, η εταιρία τους τελευταίους 12 μήνες πρόσθεσε στη γκάμα της 15 νέα προϊόντα, προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία μοντέλων στα οποία περιλαμβάνονται και περισσότερα commercial και installation προϊόντα. 
Για την ιστορία, να υπενθυμίσουμε εδώ ότι το 2018 η Martin Audio (που έως τότε ανήκε στο γκρούπ της Loud Audio) αποκτήθηκε από την βρετανική LDC που με το καλημέρα επένδυσε 12 εκατομμύρια στερλίνες στην εταιρεία, ενώ πραγματοποίησε πολλές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για τη Martin Audio και τα προϊόντα της θα σας δώσουν στην εταιρία εταιρία RM Audio που αντιπροσωπεύει τη Martin Audio στη χώρα μας…

Επαφή
RM AUDIO - RESSOU BROS Co.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση