Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2019 11:21

Το NEWTON ‘τραγουδάει’ blues στο Bonamassa

Ο Joe Bonamassa δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους bluesman, έχοντας κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση και το σεβασμό.
Στα πλαίσια της διεθνούς περιοδείας του ο Joe Bonamassa, βρίσκεται στην Ευρώπη, με το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας να το έχει αναλάβει η βρετανική εταιρία Adlib.
Ο Michael Grabarczyk, System Engineer της Adlib  και υπεύθυνος για την περιοδεία του Bonamassa, είναι ένας από τους πολλούς μηχανικούς συστημάτων που εμπιστεύονται την πλατφόρμα επεξεργασίας NEWTON της Outline
Πρόσφατα ο Bonamassa εμφανίστηκε για 3 συνεχόμενα βράδια στο Royal Albert Hall του Λονδίνου (απ’ όπου και οι φωτογραφίες του άρθρου) και εκεί η πλατφόρμα NEWTON αποτέλεσε μέρος της καρδιάς του συστήματος. 

Ο Michael Grabarczyk ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το "Newton αποτελεί ένα εξαιρετικά αξιόπιστο και εύχρηστο επεξεργαστή που με μέγεθος μόλις 1RU μπορεί να αντικαταστήσει ένα πλήθος συμβατικών συσκευών και να προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες καθώς από μόνο του αποτελεί μια εκτεταμένη πλατφόρμα με σχεδόν ανεξάντλητες δυνατότητες ως προς το routing και την ευελιξία του clocking, ενώ οι πολλαπλές δυνατότητες I/O που διαθέτει θα καλύψουν ακόμα και τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές. Επίσης, κάθε έξοδο διαθέτει ανεξάρτητο gain, delay, polarity, πολλαπλά layers ισοστάθμισης, και κάθε τύπος φίλτρου που υποστηρίζει όλους τους τύπους των παθητικών φίλτρων. Όλα αυτά καθιστούν τις πιθανές χρήσεις της πλατφόρμας σχεδόν απεριόριστες...".
Τέλος, ο Grabarczyk, εκτός από την ευελιξία της χρήσης του, αναφέρθηκε και στη διαφάνεια του ηχητικού του χαρακτήρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το NEWTON της Outline.
θα σας δώσουν στη Mega Event…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση