Διαφήμιση
Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 14:26

H LEA Professional στο Bon Studio

Από το Bon Studio εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την αντιπροσώπευση της εταιρίας LEA Professional στην Ελληνική αγορά… Η LEA Professional είναι μια νέα εταιρία που συστήθηκε στη επαγγελματική κοινότητα του ήχου τον προηγούμενο Ιανουάριο μέσω της έκθεσης Namm. Στο τιμόνι της εταιρίας βρίσκεται ο κ. Blake W. Augsburger που υπήρξε Executive Officer του Harman International Industries έως τον Μάιο του 2016, έχοντας περάσει ήδη από το 2006 και για μια περίπου δεκαετία, απ' όλες τις σημαντικές θέσεις 'κλειδιά' του ομίλου Harman (όπως Executive Vice President και President of Professional Solutions Division του Harman International Industries).

Bon Studio - Δελτίο τύπου
"Η ομάδα της εταιρείας LEA, με πρωτοστάτη τον Blake Augsburger, έχει ως γνώμονα την εμπειρία, την γνώση, αλλά και την αντίληψη για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες που παρουσιάζονται στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας, των DSP και του σημερινού τρόπου μεταφοράς ήχου, όπως το ethernet audio.

Η νέα σειρά ενισχυτών LEA θα ξεκινήσει με τελικούς ενισχυτές δύο καναλιών και πολλαπλών καναλιών, απαράμιλλης επαγγελματικής ποιότητας για κάθε εγκατάσταση και εφαρμογή. Με λειτουργίες DSP, ενσύρματη ή Wi-Fi συνδεσιμότητα, configuration και controlling μέσω web-based εφαρμογής και υιοθετώντας σύγχρονα πρωτόκολλα ethernet audio όπως το DANTE, η νέα σειρά ενισχυτών Connect Series της LEAθα αποτελεί τους πρώτους IoT ενισχυτές επαγγελματικού επιπέδου, προσφέροντας στον τελικό χρήστη ηχητική απόδοση, ευκολία χρήσης, αποδοτική εγκατάσταση και συντήρηση, υποστήριξη και αξιοπιστία.
Το παλιό εργοστάσιο της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας «Studebaker» μπορεί να μην φιλοξενεί πια αυτοκίνητα, αλλά μια νέα ποιοτική εταιρεία στον χώρο του ήχου και του Amplification που ακούει στο όνομα LEA.
Η φιλοσοφία της LEA για την συνεχή και επιτυχημένη ικανοποίηση του τελικού χρήστη είναι αυτό που την διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου της.  Έχοντας τα παραπάνω ως προτεραιότητα, θέτει ψηλά τον πήχυ, καθώς ο σχεδιασμός για τολμηρές τεχνολογίες ήχου φαντάζει μονόδρομος.

Η νέα μας Εταιρεία συμπληρώνει αποτελεσματικά την μεγάλη γκάμα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα. Γνωρίστε από κοντά την LEA, ρωτήστε μας για τον τέλειο ενισχυμένο ήχο που προσφέρει και επωφεληθείτε από την ασύγκριτη ποιότητα των νέων ενισχυτών της". 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Bon Studio...

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση