Διαφήμιση
Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 19:12

Πληθωρική και με στοχευμένα νέα προϊόντα η MiPRO

H MiPRO παρουσίασε μια σειρά από νέα προϊόντα στην πρόσφατη Prolight+sound 2019 με τη γκάμα να περιλαμβάνει ψηφιακά και αναλογικά ασύρματα συστήματα μικροφώνων, μικρόφωνα, φορητά PA συστήματα ακόμα και ένα νέο μετρητικό μικρόφωνο.
Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν οι ACT-525/545 narrowband true diversity receivers, που αποτελούν δικάναλο και 4κάναλο receiver αντίστοιχα, μαζί με τα δυο transmitter, το ACT-500H narrowband handheld transmitter με την αποσπόμενη κάψα και το εξελιγμένο σύστημα φόρτισης μπαταριών και το ACT-500T narrowband bodypack transmitter.
Επίσης νέα παρουσία ήταν το ΑCT-58TC που αποτελεί digital rechargeable bodypack transmitter, καθώς και οι νέοι ψηφιακοί δέκτες ACT-5801 και ACT-5802 που λειτουργούν στα 5.8 GHz και διαθέτουν dual tuner, 24 presets, QLED οθόνες και ενσωματωμένες κεραίες. Αμφότερα με την ‘ταμπακιέρα’ ACT-58T. Είδαμε επίσης ένα νέο προσιτό μετρητικό μικρόφωνο της MiPro προσαρμοσμένο πάνω στον Digital Wireless Plug-on transmitter, τον γνωστό TA80.

Στο στάντ της εταιρίας υπήρχαν και τα MM-590 που αποτελούν δυναμικά και πυκνωτικά μικρόφωνα με τις αποσπώμενες κάψες, με τους χρήστες να μπορούν να επιλέξουν κάψες μεταξύ των δυναμικών MIPRO MU-90 και MU-80 και του δυναμικού MU-59. Ενα σημαντικό νέο στοιχείο είναι ότι πλέον όλα τα νέα μικρόφωνα χειρός μπορούν να υποστηρίξουν Shure κάψες.

Δυναμική ήταν και η παρουσία των νέων φορητών pa συστημάτων που αποτελούν και σήμα κατατεθέν της MiPRO. Φέτος είδαμε τρία νέα μοντέλα, το MA-525, το MA-727 και το MA-828 με το τελευταίο να αποτελεί τη ναυαρχίδα των εν λόγω συστημάτων. Και τα τρία είναι εξοπλισμένα σαν αστακοί, αποτελώντας ολοκληρωμένες φορητές και αυτόνομες λύσεις και μπορούν να καλύψουν ανάγκες αναπαραγωγής μουσικής ακόμα και σε Live περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της MiPro θα σας δώσουν στην εταιρία DiGikal που ως γνωστόν αντιπροσωπεύει την MiPro στην Ελληνική αγορά…

Επαφή
DiGikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση