Διαφήμιση
Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 10:17

40 χρόνια Nexo με επετειακό σύστημα

του Βασίλη Λαδονικόλα

40 χρόνια φέτος συμπληρώνονται από την ίδρυση της Nexo (και 30 από την ίδρυση της Ελληνικής αντιπροσωπείας IMA Audio & Lighting, για την οποία θα υπάρξει σχετικό αφιέρωμα) και η εταιρία το ‘γιόρτασε’ στο περίπτερό της στη Φρανκφούρτη (όπου συγκατοίκησε με τη Yamaha) με πολλές εκπλήξεις και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα, το GEO M 12 που πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην πρόσφατη έκθεση Namm. 

GEO M 12 - το top of the line της οικογένειας GEO...
Το νέο GEO M12 line array, αποτελεί την top-of-the-line προσθήκη στην επιτυχημένη οικογένεια GEO M της Nexo. 
Μοιράζεται τις ίδιες σχεδιαστικές αρχές και την ίδια αισθητική με τα υπόλοιπα αδέλφια του της σειράς GEO M Series, και σύμφωνα με την εταιρία ενσωματώνει στο μέγιστο βαθμό όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τη σειρά GEO ξεχωριστή (ισχύ, ευαισθησία, διευρυμένο διάγραμμα κάλυψης και ηχητική πιστότητα, σε ένα μικρό, ευέλικτο και μοντέρνο ‘πακέτο’).

Το δίδρομο M12 περιλαμβάνει ένα 12” Neodymium LF driver που συνοδεύεται από ένα HF driver με διάφραγμα τιτανίου 1.4” και βγαίνει σε δυο εκδόσεις 10° (GEO M1210) και 20° (GEO M1220) όσον αφορά την κάθετη διασπορά του. Οσον αφορά την οριζόντια διασπορά, αυτή ανέρχεται στις 80 μοίρες και για τις δυο καμπίνες, όμως με την προσθήκη ενός προαιρετικού Configurable Directivity Device (NEXO-patented CDDä) που χρησιμοποιεί ένα μαγνητικό σύστημα, μπορεί σε δευτερόλεπτα να αλλάξει στις 120° καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες κάλυψης και όλα τα venue. 
Αναλυτική παρουσίαση του GEO M 12 στο aLive, μπορείτε να διαβάσετε εδώ…

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο τόσο για το GEO M12, όσο και για τα υπόλοιπα προϊόντα της Nexo, θα σας δώσουν στην IMA Audio & Lighting…

Επαφή
IMA Audio & Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση