Διαφήμιση
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 23:45

H DiGiCo κυριάρχησε σε όλα τα Stage του φετινού Coachella 2018...

Το φεστιβάλ Coachella Valley Music and Arts Festival, πραγματοποιήθηκε φέτος για 19η συνεχόμενη χρονιά και όπως όλες τις προηγούμενες, έτσι και φέτος η παραγωγή (Goldenvoice) ανέθεσε την ηχητική κάλυψη στην εταιρία Rat Sound Systems.
H Rat Sound, εκτός από τις 800 συνολικά καμπίνες  L-Acoustics που εγκατέστησε στα συνολικά 7 μεγαλύτερα stage του φεστιβάλ (the Coachella Stage, Outdoor Theatre, Gobi, Sahara, Mojave, Yuma και Sonora), εγκατέστησε και κονσόλες της DiGiCo σε όλα σχεδόν τα stages του φεστιβάλ, ενώ πολλές ήταν και οι μπάντες που έφεραν μαζί τις δικές τους DiGiCo.

Σύμφωνα με το Matt Larson, αντιπρόεδρο της Group One Limited, που αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της DiGiCo στις ΗΠΑ, «σε κάθε ένα από τα 3 μεγαλύτερα stage του φεστιβάλ τοποθετήθηκαν από δυο SD10s με Waves στο FOH και αντίστοιχα δυο SD12 στα monitors, ενώ όλα τα συστήματα είχαν τα δικά τους SD-Racks με τους νέους ‘Ultimate Stadius’ 32-bit Mic Pre-Amps.
Τα υπόλοιπα 4 stages διέθεταν μια SD10 με Waves και μια SD12 με τα ίδια SD-Racks και τους προενισχυτές Ultimate 32-bit».

Μόνο την πρώτη Κυριακή στο main Coachella Stage υπήρχαν συνολικά 12 κονσόλες της DiGiCo (του Rat και των συγκροτημάτων που εμφανίστηκαν εκεί)…

Επίσης, η Rat Sound είχε προμηθεύσει με μια SD10 και μια SD12 (μαζί με SD-Rack και τους νέους 32-bit preamps) το production office για να διευκολύνει τους ηχολήπτες προκειμένου να ελέγξουν, να επεξεργαστούν τα show files τους πρίν ανέβουν οι μπάντες τους στα αντίστοιχα stages του φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μίξερ της DiGiCo θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση