Διαφήμιση
Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 15:26

H Outline στο Μουντιάλ της Ρωσίας...

Η Ιταλική Outline εγκατέστησε πρόσφατα τον πλήρη ηχητικό εξοπλισμό του σταδίου Ekaterinburg Stadium στη Ρωσία, που θα φιλοξενήσει αρκετούς από τους αγώνες του φετινού Μουντιάλ.
Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των αγώνων του Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθούν εκεί, αλλά και τις ανάγκες της ομάδας Ural Ekaterinburg που χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο, η Ιταλική εταιρία εγκατέστησε ένα πραγματικά τεράστιο σύστημα, αποτελούμενο από 223 Outline ηχεία.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν 121 ηχεία Stadia (και τα 3 μοντέλα της σειράς, 100-10, 100-20 και 100-30, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για εγκαταστάσεις σταδίων, εξού και το όνομα της σειράς), 48 Outline ST SUB low-frequency modules (αποτελούν το LF συμπλήρωμα της σειράς Stadia) και 54 Vegas 24 ultra-compact καμπίνες για το χώρω των VIP και των guest zones.
Για την οδήγηση όλων αυτών, χρησιμοποιούνται περισσότερα από  300 ανεξάρτητα κανάλια ενισχυτικών της Outline.

Το έργο όσον αφορά το σχεδιασμό την προμήθεια και την εγκατάσταση, υλοποιήθηκε από την κατασκευαστική εταιρία CROC Ltd σε συνεργασία με την Sofit Light Company που αποτελεί τον αντιπρόσωπο της Outline στη Ρωσία.

Επίσης, ακόμα ένα στάδιο, το Kazan Arena, χρησιμοποιεί ήδη από το 2013 ένα πλήρες σύστημα Outline (24 καμπίνες Spectra II και 48 Tripla II, οδηγούμενες από 31 Outline T Nine amplifiers, που ελέγχονται από 5 Outline Genius M412 matrices) για την κάλυψη των ηχητικών του αναγκών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Outline θα σας δώσουν στη Mega Event…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση