Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 12:27

H Papadimas Audio επενδύει σε σύστημα Κ2 της L-Acoustics...

Η Papadimas Audio, σε συνεργασία με την L-Acoustics και την Omikron Electronics, προχώρησε σε ειδική συμφωνία επέκτασης του ηχητικού της εξοπλισμού, επενδύοντας σε ένα νέο full size εργοστασιακό σύστημα Κ2 της L-Acoustics, καλύπτοντας έτσι τις αυξανόμενες ανάγκες και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.
Την παραπάνω πληροφορία την 'αλιεύσαμε'  στους διαδρόμους της πρόσφατης έκθεσης ProLight+sound της Φρανκφούρτης και πλέον την ανακοινώνουμε, καθώς επιβεβαιώθηκε από τις δυο πλευρές.

Το σύστημα της L-Acoustics που θα προμηθευτεί η Papadimas Audio, αποτελείται από 24 δορυφόρους K2, 16 νέα subwoofers KS28, 4 εργοστασιακά LA-RAKII με 12 νέους ενισχυτές LA12X και όλα τα απαραίτητα καλώδια και αξεσουάρ.

Με την επένδυση αυτή τίθενται οι βάσεις για μια μακροχρόνια συνεργασία, αλλά και μια σχέση εμπιστοσύνης της Papadimas Audio με την L-Acoustics και την Omikron Electronics.

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε από την Omikron Electronics, αλλά και από την Papadimas Audio, όταν αφιχθεί το νέο Κ2 σύστημα για λογαριασμό της Papadimas Audio.

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση