Διαφήμιση
Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 12:07

Η FBT στη Digikal

Η εταιρία Digikal μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου, ανακοινώνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της Ιταλικής FBT για τη χώρα μας.

Digikal – Δελτίο Τύπου
"Αγαπητοί συνεργάτες, η Digikal βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των προϊόντων της Ιταλικής εταιρίας FBT για τη χώρα μας. Η εταιρία μας θα υποστηρίξει επαρκώς και τους 3 καταλόγους της Ιταλικής εταιρίας (Portable Sound, Touring & Install και Audio Contractor), ενώ ήδη διαθέτουμε σε στοκ τα πλέον σημαντικά και εμπορικά μοντέλα της εταιρίας.
Να επισημάνουμε ότι η FBT σχεδιάζει και κατασκευάζει όλα της τα προϊόντα στο εργοστάσιό της στην Ιταλία που εδρεύει στο Ρεκανάτι (της επαρχίας Macerata) και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ανκόνα.
Επιθυμία μας είναι να αναδείξουμε και να εδραιώσουμε την FBT στην Ελληνική αγορά, τοποθετώντας την στη θέση που της αξίζει.

Λίγα λόγια για την FBT
Η FBT ιδρύθηκε το 1963 και από τότε σχεδιάζει και κατασκευάζει ανελλιπώς, προϊόντα επαγγελματικού audio που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και πιστότητας. Όλα τα προιόντα της εταιρίας είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία, αφού στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Ρεκανάτι συστεγάζονται τα τμήματα σχεδιασμού των προϊόντων, το R&D τμήμα, το ξυλουργείο, οι γραμμές παραγωγής και συναρμογής ηχείων, μεγαφώνων και του κάθε τμήματος όλων των προϊόντων, το τμήμα βαφής και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου όλων των προιόντων που περνάνε από εξαντλητικά test πρίν συσκευαστούν και αποσταλούν στους ανά τον κόσμο αντιπροσώπους και συνεργάτες της εταιρίας. Το βασικό συστατικό της FBT είναι «Καινοτομία στην παράδοση» και με αυτό η Ιταλική εταιρία θέλει να δώσει το στίγμα της φιλοσοφίας που διέπει όλα της τα προϊόντα.

Προϊοντικές Κατηγορίες
Η FBT περιλαμβάνει 3 βασικές κατηγορίες προϊόντων που είναι οι εξής:
Portable Sound, Touring & Install και Audio Contractor.
Κάθε κατηγορία εξ’ αυτών περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικές σειρές προϊόντων, που μπορείτε να δείτε στο site της εταιρίας, ικανές να καλύψουν επαρκώς κάθε ανάγκη σε οποιαδήποτε Live και Installation audio εφαρμογή, όσο απαιτητική κι αν είναι αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την FBT και τα προϊόντα της επικοινωνήστε μαζί μας…".

Επαφή
DIGIKAL
τηλ. 24210 20581

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση