Διαφήμιση
Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 14:25

Omikron Electronics: Νέος Κύκλος Σεμιναρίων

Από την εταιρία Omikron Electronics λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη ενός νέου κύκλου σεμιναρίων με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, που θα διεξαχθούν στην έδρα της εταιρίας στη Μεταμόρφωση, με εισηγήτρια την Κατερίνα Παναγοπούλου…

Δελτίο τύπου - Omikron Electronics
«Αγαπητοί συνεργάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα συνεχιστεί και φέτος ο επιτυχημένος κύκλος σεμιναρίων της προηγούμενης σεζόν,  ξεκινώντας στις 7 Νοεμβρίου με δύο νέα σεμινάρια  “SoundVision” και ”LA Network Manager”, τα οποία θα εναλλάσσονται σε εβδομαδιαία βάση με το σεμινάριο “Τεχνολογία Ηχείων PA”.
Στον περασμένο εκπαιδευτικό κύκλο (Οκτώβριος 2016 – Ιούνιος 2017), διοργανώσαμε με επιτυχία μία σειρά σεμιναρίων με σκοπό την παρουσίαση, εκμάθηση και πιστοποίηση στις τεχνολογίες και στα line-array συστήματα της L-Acoustics.

Συγκεκριμένα διοργανώσαμε:
* Ένα 2-ήμερο σεμινάριo πιστοποίησης KARA System Technicians με εισηγητή τον Nick Pain από την L-Acoustics.
* Ένα 2ήμερο σεμινάριο πιστοποίησης Κ2 System Technicians, με εισηγητή τον Paul Vanbaasbank από την L-Acoustics.
* Δώδεκα (12) τετράωρα σεμινάρια παρουσίασης βασικών αρχών “Τεχνολογίας Ηχείων PA”, με εισηγήτρια την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Φέτος, θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία, ξεκινώντας στις 7 Νοεμβρίου με δύο νέα σεμινάρια  “SoundVision” και ”LA Network Manager”, τα οποία θα εναλλάσσονται σε εβδομαδιαία βάση με το σεμινάριο “Τεχνολογία Ηχείων PA”.
Τα σεμινάρια είναι δωρεάν, με περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά ημέρα (5-8 άτομα) και θα λαμβάνουν χώρα στα γραφεία της Omikron Electronics με εισηγήτρια την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Για λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο, τις ημερομηνίες και για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τους παρακάτω συνδέσμους:
* “SoundVision”, εκπαιδευτικό σεμινάριο στο ομώνυμο Software της L-Acoustics, που προσομοιάζει το ηχητικό αποτέλεσμα σε χώρο που σχεδιάζεται από τον χρήστη
Πληροφορίες και εγγραφές ΕΔΩ

* “Τεχνολογία Ηχείων PA”, εκπαιδευτικό σεμινάριο που εξηγεί τις βασικές αρχές φυσικής κυματικής & μηχανολογίας, που εξέλιξαν την κατασκευή των ηχείων PA και τις πρακτικές που εκμεταλλεύονται τις εκάστοτε δυνατότητες κατά τον ηχητικό σχεδιασμό και χρήση.
Πληροφορίες και εγγραφές ΕΔΩ

* “LA Network Manager”, hands-on σεμινάριο στο ομώνυμο software της L-Acoustics, που διαχειρίζεται τους amplified controllers της L-Acoustics.

Για πληροφορίες και εγγραφές στείλτε μας με e-email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο 211 3009280 (κα. Δρογγίτη), ώστε να ορίσουμε από κοινού ημέρα και ώρα.

Τέλος, εντός του Νοέμβρη θα σας ενημερώσουμε για δύο διήμερα σεμινάρια πιστοποίησης KARA SystemTechnician και KIVAII System Technician, τα οποία θα πραγματοποιηθούν με εισηγητές από την L-Acoustics.
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους σε ένα από τα προσεχή σεμινάριά μας και να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις!»

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση