Διαφήμιση
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 23:54

Ηρθε το νέο Isovox 2

Από το Studio Analysis λάβαμε την ενημέρωση για την αντιπροσώπευση του νέου Isovox 2 στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά. Τι ακριβώς είναι όμως το Isovox 2;

Φορητό και πατενταρισμένο
Το Isovox 2 είναι ένα φορητό vocal booth που υπόσχεται επαγγελματικές ηχογραφήσεις φωνητικών κυριολεκτικά οπουδήποτε. Αποτελεί ένα πρωτοποριακό σουηδικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί από την αρχή και χρησιμοποιεί το πατενταρισμένο 360 XYZ Acoustic system το οποίο απορρίπτει τις ανακλάσεις του δωματίου ή του εκάστοτε χώρου, απ’ όλες τις κατευθύνσεις από τις οποίες αυτές προέρχονται. Το  Isovox 2 συνδυάζει μια εκτεταμένη γκάμα υλικών διαφορετική πυκνότητας προκειμένου να διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό ακουστικό περιβάλλον για την ηχογράφηση ανθρώπινης φωνής.
Χάρη στο σχεδιασμό, το σχήμα και τους ειδικούς συντελεστές απορρόφησης των υλικών που χρησιμοποιεί, απορρίπτει τις ανακλάσεις και τις ‘επιστροφές’ του δωματίου προς το μικρόφωνο διασφαλίζοντας ένα ‘ασφαλές’ ακουστικό περιβάλλον ιδιανικό για ηχογράφηση φωνής.
Όπως είπαμε, το Isovox 2 είναι φορητό, με διαστάσεις 14.6inch ύψος και 15.35 ίντσες πλάτος, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει τα περισσότερα μικρόφωνα της αγοράς. Περιλαμβάνει φωτισμό για την εύκολη ανάγνωστή στίχων ή παρτιτούρας, ενώ πορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να αποθηκευτεί χάρη στο σχεδιασμό ΄του 

Isovox 2 Main Features
Record with unmatched 360 Studio Acoustics at home
Practice vocals without disturbing
100% Portable assembly
Made in Sweden

Περισσότερες πληροφορίες για το Isovox 2 που έκανε το ντεμπούτο του στην πρόσφατη έκθεση Namm 2017, θα σας δώσουν στο Studio Analysis, που είναι ο αντιπρόσωπος του προϊόντος για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Επαφή
Studio Analysis

Rate this item
(5 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση