Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 12:04

Θέλετε να γίνετε Bose Authorised ProPartner; Αν ναι, βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ…

Από την εταιρία Audio Group Greece B.V. αποκλειστικό διανομέα για τη χώρα μας των προϊόντων Bose Professional από το 1987, λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το δίκτυο των Bose Authorised ProPartners…

Δελτίο τύπου Audio Group Greece B.V.
«Είναι γνωστό ότι το επαγγελματικό τμήμα της Bose, έχει τα απαραίτητα προϊόντα, τα εργαλεία και τις τεχνολογίες για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ηχητική πρόκληση, σχεδόν οποιασδήποτε μορφής, ακόμα και εκεί όπου δεν το περιμένει κανείς.
Και οι ικανότητες της Bose δεν σταματούν εδώ. Δουλεύοντας με Εξουσιοδοτημένους συνεργάτες «Bose Authorised ProPartners”, μπορεί να προσφέρει  μια ολοκληρωμένη λύση με εξοπλισμό video, φωτισμό και άλλα συναφή προϊόντα που διαθέτει το εξουσιοδοτημένο δίκτυο  Bose Authorised ProPartners.

H Audio Group Greece B.V. είναι ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων Bose Professional από το 1987, με τεράστια λίστα σοβαρών έργων ηχητικών εφαρμογών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Μαζί με την ΒΟSE Professional παρέχουν το σχεδιαστικό πρόγραμμα Business Music System Designer (BMSD), ένα new online διαδραστικό εργαλείο σχεδίασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από το δίκτυο Bose Authorised ProPartners. Προσδιορίζει τα σωστά επαγγελματικά ηχεία ήχου της  Bose σε διάφορες εμπορικές εφαρμογές ήχου. Διατίθεται online με Δωρεάν είσοδο. Το BMSD βοηθά τον χρήστη πανεύκολα να επιλέξει την σωστή ηχητική λύση για συγκεκριμένες εφαρμογές και κονδύλια πελατών».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές και τις δυνατότητες του δικτύου Bose Authorised ProPartners απευθυνθείτε στην εταιρία Audio Group Greece B.V.

Επαφή
Audio Group Greece B.V.
Information: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Web: www.aggbv.gr

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση