Διαφήμιση
Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2021 13:44

Νέος DAW controller από την SSL

Ο UF8 DAW controller είναι η τελευταία προσθήκη της SSL στη φαρέτρα του studio εξοπλισμού, σχεδιασμένος να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες και να δώσει νέα γρηγορότερη διαχείριση σε studioς μουσικής παραγωγής με βασικό άξονα τα DAWs. Ένας επεκτάσιμος 8 καναλιών DAW controller, εύκολος στη χρήση από μηχανικούς ήχου, παραγωγούς και καλλιτέχνες, στοχεύει στην μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, προσφέροντας απόλυτο έλεγχο  του workflow και αυξάνοντας σημαντικά σε ταχύτητα την διαδικασίας μουσικής παραγωγής και  τη δημιουργία μουσικού περιεχομένου.

SSL: Δεν είναι όλοι οι controllers ίδιοι
O UF8 είναι το αποκορύφωμα της κληρονομιάς της SSL όπου για 40 συν απτά έτη πρωτοπορεί  στην κατασκευή  workflow και στην εργονομία των studio παραγωγής ενσωματώνοντας  την  εμπειρία αυτή στις κλασσικές ανά γενιές κονσόλες  SSL. Συνδυάζοντας  την βαθιά κατανόηση των αναγκών ενός studio παραγωγής και την τεχνογνωσία  δεκαετιών στην κατασκευή κονσολών παρουσιάζει τον νέο premium DAW controller που ήρθε για να θέσει νέα standard.

Προηγμένο workflow
O UF8 προσφέρει δυνατότητες που έχουν αναπτυχθεί από την πραγματική κατανόηση των αναγκών ενός production workflow.Δυνατότητες όπως έλεγχος με ταυτόχρονη πρόσβαση σε πολλαπλά DAW, ακριβής πλοήγηση με πολλαπλής  χρήσης Master Encoder για timeline access, track banking and mouse wheel emulation. Διπλής χρήσης Selection Keys που επιτρέπουν γρήγορη πρόσβαση σε επιλεγμένες λειτουργίες καθώς επίσης σε solo και mute. Πολλαπλά modes έλεγχoυ καναλιών και plug-ins προσφέροντας  διευρυμένο  workflows  για πιο γρήγορη και εύκολη διαχείριση των  busses και plug-ins χωρίς να επιβραδύνεται η δημιουργικότητα.

Παραμετροποίηση
Κάθε UF8 διαθέτει 43 παραμετροποιήσιμα keys, 8 user keys με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 5 παραμετροποιήσιμων  βιβλιοθηκών  επιτρέποντας στον χρήστη να ρυθμίσει τα shortcuts και macros της αρεσκείας του. Προσθέτοντας πολλαπλούς UF8 ο χρήστης δημιουργεί  ένα εξατομικευμένο περιβάλλον μίξης, εξυπηρετώντας είτε την διαδικασία μουσικής παραγωγής ‘χτίζοντας’ ένα σύστημα 16-24 καναλιών είτε 32 καναλιών για μεγαλύτερα post production ή mixing sessions. Η διασύνδεση  μεταξύ των controllers πραγματοποιείται  μέσω του THRU port. Για την τέλεια τοποθέτηση, περιλαμβάνεται  μία ρυθμιζόμενη βάση με 6 διαφορετικές γωνίες στήριξης όπως επίσης προσφέρεται 19” rack mount kit για την τοποθέτηση στο κεντρικό section της SSL ORIGIN  ή σε οποιοδήποτε 19” rack.

Έλεγχος 360°
Το νέο software SSL 360° παρέχει γρήγορη παραμετροποίηση του controller. Με επεκτάσιμο και  ‘drag-n-drop’ configuration προσφέρεται η γρήγορη και δυναμική δημιουργία αλλά και πρόσβαση σε ρυθμίσεις για  κάθε controller ξεχωριστά. Τέλος η δημιουργία μέχρι 3 διαφορετικών layers προσφέρουν την εναλλαγή μεταξύ sessions και  DAW workflows

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • 100 mm touch sensitive faders
  • Υψηλής ευκρίνειας έγχρωμες οθόνες ένδειξης
  • Μεταλλική κατασκευή, κεντρική επιφάνεια από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ‘βουρτσισμένο’ φινιρίσμα
  • 8 Endless Rotary Encoders
  • Εξατομικευμένα Workflows με 43 παραμετροποιήσιμα keys ανά UF8, 5 banks των 8 User Keys + 3 Quick Keys
  • πολλαπλών χρήσεων ‘έξυπνα’ CHANNEL Encoders
  • Mouse Scroll Emulation για απόλυτη ακρίβεια ελέγχου των plug-ins παραμέτρων όταν ο κέρσορας  βρίσκεται στο σημείο αυτής
  • Έτοιμα templates για: Pro Tools | Logic Pro | Cubase | Ableton Live | Studio One
  • Hi-Speed USB συνδεσιμότητα
  • Switch Control μεταξύ 3 ταυτόχρονα εν λειτουργία DAWs
  • · Συμπεριλαμβάνονται τα SSL Native Vocalstrip 2 & Drumstrip plug-ins

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρία RM Audio…

Επαφή
RM Audio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση