Διαφήμιση
Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 10:19

Ευέλικτο, Πολυχρηστικό και Bose

Το νέο S1 Pro της Bose είναι ένα ηχείο για όλες τις δουλειές και για όλες τις εφαρμογές. Απευθύνεται σε επαγγελματίες του ήχου για μικρές PA εφαρμογές αλλά και για χρήση ως floor monitor, ενώ είναι ιδανικό για μουσικούς και για DJ’s χάρη στις πολλαπλές του δυνατότητες, τη δεδομένη του φορητότητα και το χαμηλό του βάρος.

Multiposition, Μίξερ, Bluetooth και μπαταρίες…
Η πολυχρηστικότητα και η ευελιξία που λέγαμε. Το S1 Pro είναι πλήρως εξοπλισμένο, καθώς έρχεται να κάνει τη ζωή όλων (μουσικών, DJ και μικρών PA εταιριών) ευκολότερη και απλούστερη. Διαθέτει λοιπόν 3κάναλο μίξερ on board (με reverb και EQ στα δυο από τα τρία κανάλια, τα οποία διαθέτουν στην είσοδο combo xlr - 1/4’’jack, ενώ το τρίτο προορίζεται για τη σύνδεση ενσύρματων ή ασύρματων μουσικών πηγών), και βεβαίως υποστηρίζει Bluetooth streaming. Η λειτουργία ToneMatch processing της Bose καθιστά ακόμα ευκολότερη τη διαδικασία ενσωμάτωσης σε προηχογραφημένη μίξη, τόσο του μικροφώνου, όσο και ακουστικών οργάνων (πχ μιας ακουστικής κιθάρας) ενώ αναπαράγεται ασύρματα μουσική από το κινητό τηλέφωνο (ή άλλη mobile συσκευή) του χρήστη. 

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία lithium-ion υπόσχεται απρόσκοπτη λειτουργία, ενώ σε περίπτωση ανάγκης υπάρχει πάντα διαθέσιμη και η λειτουργία Quick charge που εξασφαλίζει ταχύτατη φόρτιση. Οσον αφορά τη ασύρματη διασύνδεση, το wireless range του ηχείου ανέρχεται έως τα 9 μέτρα.

Place & Play (με το plug n play να είναι δεδομένο)
Ένα σημαντικό ατού του S1 Pro είναι η πολύεδρη καμπίνα του που αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες τοποθέτησης του ηχείου είτε στον οριζόντιο (κυρίως) είτε στον κάθετο άξονα, αφού εκτός των άλλων, όπως είπαμε, το ηχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μόνιτορ, ενώ διαθέτει και στάνταρ 35mm mounting pole για στήριξη σε speaker-stand.
Παράλληλα, η λειτουργία Auto EQ που υποστηρίζει, εξασφαλίζει την βέλτιστη δυνατή απόδοση του ηχείου σε κάθε τοποθέτηση, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να επέμβει στο παραμικρό. Σημειωτέον ότι το S1 Pro είναι συμβατό με την εφαρμογή Bose Connect App.

Το νέο Bose S1 Pro είναι ήδη διαθέσιμο και στη χώρα μας. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό θα σας δώσουν στην εταιρία Audio Group Greece B.V. αντιπρόσωπο της Bose στη χώρα μας….

Επαφή
Audio Group Greece B.V.
Information:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Web: www.aggbv.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση