Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2006 14:03

Pearl Expert & Pearl 2008 από την Avoliteς

Στην καρδιά της Pearl Expert συναντάμε ένα νέο επεξεργαστή Core Duo της Intel, o οποίος προσφέρει τάχιστη απόκριση των μπουτόν χειρισμού στις ανάγκες του χρήστη. Επιπλέον, πέντε ακόμα sub master playbacks ανεβάζουν τον αριθμό των εν λόγω λειτουργιών σε 20 προσφέροντας ένα ακόμα πιο ταχύ κι ευέλικτο περιβάλλον δημιουργίας στους χειριστές – φωτιστές και light designers. Επιπλέον τα νέα Add και Swop μπουτόν τοποθετημένα πάνω από τα faders επιτρέπουν εύκολη τοποθέτηση των dimmers και στα 60 preset faders.
Αλλες νέες λειτουργίες είναι η λειτουργία 'Colour Picker' δανεισμένη από την Diamond 4 δίνει άμεση πρόσβαση στον έλεγχο CMY και στη χρωματική μίξη και αποτελεί την πρώτη από μια πλειάδα μελλοντικών αναβαθμίσεων του software της Pearl Expert. Ενα νέο 'Split Roller' διαχωρίζει τα 20 sub masters σε δυο τράπεζες των 10 υποστηρίζοντας ακόμα λειτουργικότερη συμπεριφορά της κονσόλα ανάμεσα στη live μίξη σε συνδυασμό με τις εκάστοτε μνήμες όπου φιλοξενούνται οι έτοιμες σκηνές. Τέλος, ο ενσωματωμένος σκληρός δίσκος παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης του φωτιστικού προγράμματος ολόκληρων των show που θα χρησιμοποιηθεί η κονσόλα, ενώ μέσω της αποσπώμενης USB μνήμης και των ενσωματωμένων CD/DVD re-writer μπορείτε να έχετε backup για κάθε show και παράσταση. Σημειωτέον ότι η Pearl Expert είναι πλήρως συμβατή με το πρωτόκολλο Ethernet.
Οσο για την Pearl 2004 αυτή έχει δεχθεί μια σειρά από αναβαθμίσεις και έχει μετονομαστεί σε Pearl 2008, ενώ μεταξύ άλλων ενσωματώνει USB μνήμη και υποστηρίζει USB θύρα για τη σύνδεση με εξωτερικό PC. Να αναφέρουμε επίσης, ότι όλα τα φωτιστικά show που ‘σχεδιάζονται’ από το software των Pearl 2004, 2008 και Expert είναι πλήρως συμβατά μεταξύ τους.

Επαφή
Omikron Control, τηλ.:210. 33.02.095, www.avolites.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση