Διαφήμιση
Τρίτη, 23 Μάιος 2017 09:59

L-Acoustics Syva: Πρεμιέρα στη MWE

Το Syva, μετά την πρόσφατη διεθνή πρεμιέρα του σε Αμστερνταμ (ISE) και Φρανκφούρτη (prolight&sound), παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo 2017 το 3ήμερο 19-21 Μαίου. Το σύστημα, αν και κατά το ήμιση παρών (μόνο το ένα κανάλι, δηλαδή η μια ‘κολώνα’, καθώς αυτή είναι επί του παρόντος η δεδομένη θέση μάρκετινγκ της Γαλλικής εταιρίας έως ότου αρχίσει να παραδίδεται στο σύστημα μαζικά) κέρδισε τις εντυπώσεις στο ενιαίο booth της Omikron Electronics γεγονός που αντανακλάται και στις αυξημένες παραγγελίες του συστήματος.

Το Syva, γνωστό και ως μικρό & κομψό Κ2 ‘τσέπης’ , ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας line source σε μια πιο compact και plug-and-play προσέγγιση, συνδυασμένα με μια λεπτή και κομψή εμφάνιση και σχεδιασμό που το καθιστούν ιδανικό για μικρές και μεσαίες εφαρμογές κάθε είδους, είτε πρόκειται για installation, είτε για Live περιβάλλον.
Το νέο σύστημα περιλαμβάνει έξι μεγάφωνα αναπαραγωγής μεσαίων και 3 high-frequency drivers σε σχήμα καμπίνας τύπου J. Χάρη στην τεχνική διευθέτηση των μονάδων επί της καμπίνας, την οποία η εταιρία ονομάζει segment source, επιτυγχάνεται διάγραμμα κάλυψης 140° x 26° (+5/-21°) μοιρών στον οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα που έχει βελτιστοποιηθεί για να καλύπτει αρμονικά έως 35 μέτρα.

Περισσότερα για το Syva μπορείτε να διαβάσετε εδώ, στο αναλυτικό preview του aLive

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση