Διαφήμιση
Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 17:37

HARMAN Connected PA για έλεγχο 'all in one"

Ντεμπούτο στα πλαίσια της έκθεσης Namm για το νέο ολοκληρωμένο PA ecosystem της Harman που ελέγχεται πλήρως από μια απλή mobile εφαρμογή προκειμένου να κάνει ακόμα ευκολότερη τη ζωή των μουσικών και των performers (κυρίως αυτών), οι οποίοι αποκτούν έτσι πλήρη – γρήγορο, κι εύκολο έλεγχο στον ηχητικό εξοπλισμό τους. Πρόκειται για μια καινοτόμο εφαρμογή του Harman μέσω της οποίας ο χρήστης παίρνει κυριολεκτικά στα χέρια του το set-up, τη διαμόρφωση και τον έλεγχο όλων των παραμέτρων του συστήματός του.
Το HARMAN Connected PA ecosystem ενοποιεί στην ίδια πλατφόρμα ελέγχου τις ψηφιακές κονσόλες της Soundcraft, τα μικρόφωνα της AKG τα stage boxes της dbx και τα ηχεία της JBL, τα οποία ενσωματώνουν την τεχνολογία ioSYS του HARMAN προκειμένου να επιτευχθεί με εύκολο, απλό και ολοκληρωμένο τρόπο ο έλεγχος του συστήματος για καλύτερο αποτέλεσμα στο Live.

"Oι μουσικοί χρειάζονται έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να σετάρουν το PA σύστημά τους, ώστε να εστιάσουν αποκλειστικά στο performing δίχως να ανησυχούν για τον ηχητικό τους εξοπλισμό" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Noel Larson, Senior Global Manager του HARMAN Professional Solutions, σχολιάζοντας το νέο concept του HARMAN Connected PA ecosystem.
Το HARMAN Connected PA αποτελεί μια πρωτοποριακή εφαρμογή για τη μουσική βιομηχανία, καθώς απλοποιεί τη διαδικασία streamline και ελέγχου μέσω μιας state-of-the-art κεντρικής εφαρμογής για όλες τις επιμέρους συσκευές που απαρτίζουν το σύστημα (ecosystem) κι έτσι εξαλείφεται πλέον η ανάγκη ύπαρξης πολλαπλών εφαρμογών και αντίστοιχων GUIs.

Μέσω της κεντρικής αυτής εφαρμογής αναγνωρίζονται και διαμορφώνονται (σετάρονται) αυτόματα οι επιμέρους συσκευές, ενώ στη συνέχεια είναι εξαιρετικά εύκολος και φιλικός για τους λιγότερο μυημένους (βλέπε μουσικούς) ο τρόπος ελέγχου του συστήματος μέσω διαφόρων συσκευών (tablet, smart phones, laptop κλπ) με ποικίλα λειτουργικά όπως iOS, Android, Mac OS και Windows. Όπως προαναφέρθηκε, το Connected PA product ecosystem ενεργοποιείται μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας  ioSYS και (επί του παρόντος τουλάχιστον) περιλαμβάνει συσκευές των εταιριών Soundcraft, JBL, dbx και AKG.

Στο λανσάρισμα του Connected PA product ecosystem, τα συμβατά με την πλατφόρμα προϊόντα, είναι τα εξής:
Soundcraft Ui12, Ui16, and Ui24R Digital Mixers
JBL PRX800W Series Loudspeakers
dbx DI1 Active Direct Box
AKG P5i Microphone

Tο σύστημα αναμένεται να είναι διαθέσιμο το δεύτερο 3μηνο του 2017 και θα διατίθεται μέσω Apple App Store, Google Play, Soundcraft.com and JBL.com.
Σημειωτέον ότι η Soundcraft Ui24R is αναμένεται το Μάρτιο, το AKG P5i τον επόμενο μήνα (Φεβρουάριος), ενώ τα JBL PRX800W και dbx DI1 διατίθενται ήδη, αλλά απαιτούνται firmware updates για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία HARMAN Connected PA. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση