Διαφήμιση
Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 00:43

Θέλεις hi-end μίξερ? "Φτιάξτο" μόνος σου…

Στη φετινή έκθεση Musikmesse της Φρανκφούρτης, η Ελβετική εταιρία Schertler θα παρουσιάσει ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα προϊόντα της (όχι μόνο δικά της αλλά και όλης της έκθεσης κατά την ταπεινή εκτίμησή μας). Πρόκειται για το νέο της μίξερ, το The Arthur Format48 mixer το οποίο μπορεί να σχεδιαστεί και να ‘χτιστεί’ από τον τελικό χρήστη προσφέροντας έναν τόσο μεγάλο βαθμό ευελιξίας  και customizing δομής, που όπως επισημαίνει και η εταιρία, συναντάται για πρώτη φορά στην αγορά.

Το μίξερ μπορεί να υλοποιηθεί με την επιλογή 8 διαφορετικών Class A input και output modules. Σε αυτά περιλαμβάνεται ένα Mic Input unit, ένα Yellow instrument input unit, ένα Stereo Input unit κι ένα Spring Reverb, καθώς κι ένα L/R Master, ένα EQ Master, ένα Aux Master καθώς και external Power-In units. Οι μονάδες μπορούν να δομηθούν στην επιφάνεια του μίξερ με τη διάταξη και την ποσότητα που επιθυμεί ο χρήστης, συνθέτοντας έτσι ένα κατά παραγγελία μίξερ που εκ των προτέρων μπορεί να υπερτερεί σε ευελιξία και σε ηχητική πιστότητα, αφού τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση του Arthur, είναι σύμφωνα με την εταιρία, κορυφαία.

O ηλεκτρονικός σχεδιασμός του Arthur είναι επίσης καινοτόμος σύμφωνα με τους κατασκευαστές, καθώς επισημαίνουν την πλήρη απουσία αρνητικής ανάδρασης (NFB) στη διαδρομή του σήματος μεταξύ εισόδου και εξόδου από το μίξερ, γεγονός που αποτελεί ακόμα μια καινοτομία του Arthur. Ολες οι επιμέρους κυκλωματικές διατάξεις υλοποιούνται με διακριτά υλικά σε τάξη Α και pure high-voltage DC-amps, δίχως πυκνωτές στην πορεία του σήματος, επιτυγχάνοντας έτσι 30dB headroom και ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο ενδογενούς θορύβου, ενώ παράλληλα προσφέρουν σταθερότητα, και ζεστό και διάφανο ήχο (σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου του κατασκευαστή).

Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο του Arthur έχει να κάνει με το ότι μπορεί ο χρήστης να το 'κόψει και να το ράψει’ κυριολεκτικά στα μέτρα του. Και όχι μόνο το ίδιο το μίξερ και τη σύνθεση και θέση των modules, αλλά και το κάθε κανάλι ξεχωριστά αν χρειαστεί. Ο χρήστης έχει απεριόριστη ελευθερία στο να το σετάρει στα μέτρα του, με μόνο περιοριστικό στοιχείο ως προς τον αριθμό των units που θα συμπεριλάβει, να αποτελεί το τροφοδοτικό που θα χρησιμοποιηθεί. Για απλούστερους συνδυασμόυς 8 ή 16 units, υπάρχει επιλογή διπλού σταδίου τροφοδοσίας.

Το Arthur αναμένται να είναι διαθέσιμο το προσεχές καλοκαίρι, όσοι όμως επισκεφθείτε την έκθεση Musikmesse της Φρανκφούρτης (7-10 Απριλίου) μπορείτε να το δείτε από κοντά στο Hall 8.0 Stand G92. Για personal demo κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία στο ακόλουθο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση