Διαφήμιση
Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2023 23:02

Ο Sting με VIO System στο Sonic Park

Η σειρά συστημάτων VIO της dB Technologies αποτελεί τη ναυαρχίδα των line array συστημάτων της Ιταλικής εταιρίας. Ένα πλήρες σύστημα  VIO επιλέχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του δημοφιλούς φεστιβάλ στο Sonic Park στο Stupinigi του Τορίνο, από τη σκηνή του οποίου πέρασαν ως headliners, καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, όπως ο Sting, οι Placebo, οι Black Eyed Peas, οι Simply Red και πολλοί άλλοι.

Για τις ανάγκες όλων των παραπάνω, αλλά και όλων των υπόλοιπων γκρουπ που συμπλήρωσαν το lineup, η εταιρία  ATS Service κλήθηκε να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει και να σετάρει ένα σύστημα ικανό να καλύψεις τις υψηλού επιπέδου ανάγκες όλων των παραπάνω καλλιτεχνών, των ηχοληπτών τους αλλά και του ίδιου του venue του οποίου οι διαστάσεις δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες.
Ζητούμενο από τους διοργανωτές και τους υπεύθυνους του συστήματος ήταν η ομοιγενής ηχητική κάλυψη και το απαραίτητο επίπεδο στάθμης, δίχως εκπτώσεις στην ηχητική πιστότητα.

Το set-up αναλυτικά
Το σύστημα που επιλέχθηκε ήταν το  VIO System της dB Technologies με το set up να είναι το εξής: Ως main σύστημα αναρτήθηκαν συνολικά 32 L212 + 4  L1610 ως downfill (16 και 2 ανά πλευρά). Χρέη Outfills εκτέλεσαν 16 L1610 (8+8 ανά πλευρά), ενώ την αναπαραγωγή του low end ανέλαβαν 28 Subwoofer VIO S218 σε διάταξη arc array και gradient stack configuration. Τέλος, χρησιμοποιήθηκαν ως Front fillsκαι 12 VIO L208.

Ο Howard Page, FOH ηχολήπτης του Sting ανέφερε χαρακτηριστικά:
Το show με το VIO System στο Stupinigi, ήταν για μένα ένα από τα καλύτερα Live του sting σε αυτό το σκέλος της φετινής ευρωπαϊκής περιοδείας. Το σύστημα VIO απαιτούσε τον ελάχιστο δυνατό χειρισμό με τον front end εξοπλισμό μου, προκειμένου να πετύχω ακριβώς αυτό που έψαχνα και απλώς ακουγόταν υπέροχο για το show μας»

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά συστημάτων VIO, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της dB Technologies, θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

 

 Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση