Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 20:21

Η Penn Elcom GmbH σε νέες εγκαταστάσεις

Η Penn Elcom προκειμένου να καλύψει τις διευρυμένες ανάγκες των πελατών της σε υλικά και προϊόντα, μετακόμισε σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στο Elten της Γερμανίας, λίγα χιλιόμετρα δίπλα από τις προηγούμενες εγκαταστάσεις της.
Ο νέος χώρος έχει διπλάσιο μέγεθος του προηγούμενου, καθώς το συνολικό διαθέσιμο εμβαδόν των νέων εγκαταστάσεων ανέρχεται σε 8.000 τμ. Οσον αφορά τη μετακόμιση, αυτή έλαβε χώρα σε 4 φάσεις και ολοκληρώθηκε σε 8 εργάσιμες ημέρες.
Από τις νέες της εγκαταστάσεις η εταιρία αντιπροσωπεύει και διαθέτει περισσότερα από 1700 προιόντα για το δίκτυο των B2B και B2C συνεργατών και πελατών της σε όλη την Ευρώπη.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο Dennis Marco Meertens, co-MD της Penn Elcom GmbH μαζί με τον Thomas Mostar, ήταν επιτακτική ανάγκη η μετακόμιση σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, ενώ το Elten είναι μια θαυμάσια και στρατηγική τοποθεσία για την τροφοδοσία με προιόντα και υλικά όλου του ευρωπαικού δικτύου της Penn.

H Penn Elcom GmbH έχει αυτή τη στιγμή 35 εργαζομένους πλήρους απασχόλησης και η εταιρία κάθε εβδομάδα παραλαμβάνει περίπου 24 τόννους νέω προιόντων και υλικών από το εργοστάσιο της Penn στην Αγγλία, προκειμένου να προωθηθούν σε όλους τους συνεργάτες και τους τελικούς πελάτες της ετιαρίας σε όλη την Ευρώπη.

Το δίκτυο των συνεργατών και των πελατών της Penn Elcom στην Ευρώπη έχει παραμείνει ιδιαίτερα συμπαγές τα τελευταία χρόνια ενώ έχει αναπτυχθεί περαιτέρω τα τελευτία δυόμισι χρόνια με την έναρξη του Penn Elcom Online sales portal στις αρχές του 2016. Αναμφίβολα, σύμφωνα με τον Dennis Meertens, οι νέες εγκαταστάσει σηματοδοτούν μια νέα, ακόμα καλύτερη εποχή για την εταιρία και τα προϊόντα της και το μέλλον είναι σαφώς ακόμα πιο αισιόδοξο και ‘φωτεινό’.

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση