Διαφήμιση
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 13:02

Grand πρεμιέρα για την grandMA3 στην Prolight + sound 2018

To τεράστιο booth της MA Lighting, στο C61 του Hall 3.0, όποτε κι αν το επισκεφθήκαμε ήταν πάντα γεμάτο από κόσμο, ενώ μετά βίας μπορέσαμε να βρούμε κάποια ελεύθερη grandMA3 για φωτογράφιση κι ενημέρωση. 

Κι όλα αυτά, παρόλο που για τις ανάγκες του λανσαρίσματος της κονσόλας εδώ στην Prolight+sound 2018 η MA Lighting είχε εγκαταστήσει συνολικά 13 demo σταθμούς με αντίστοιχους εκπαιδευτές, ενώ παράλληλα στο διπλανό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του booth, χωρητικότητας 70 καθήμενων επισκεπτών, πραγματοποιούνταν σε τακτικά & προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα Live demos και παρουσιάσεις της νέας κονσόλας.
Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν στο booth της MA Lighting, η κονσόλα επαναπροσεγγίζει ριζικά την έννοια και τις δυνατότητες μιας φωτιστικής κονσόλας και αυτό διότη η νέα κομψή grandMA3 έχει σχεδιαστεί εξαρχής και βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική προκειμένου να αποτελέσει το νέο στάνταρ της βιομηχανίας του φωτισμού για το παρών και το μέλλον. 

Στην επιφάνεια εργασία της, τα νέα μπουτόν είναι υψηλής ακρίβειας και απόρκισης κι έχουν αναπτυχθεί και τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις των επαγγελματιών του φωτισμού. 
Εξίσου αναβαθμισμένη είναι και η ροή εργασίας στη νέα grandMA3, καθώς η εργονομία του user interface βασίζεται σε νέα στάνταρ, ενώ φυσικά οι χειριστές θα μπορούν να παραμετροποιήσουν το workflow και να ενσωματώσουν τις αγαπημένες τους λειτουργίες εύκολα και άμεσα και κυρίως δίχως να συρρικνώνεται ο χώρος εργασίας τους. 
Στην καρδιά του συστήματος ελέγχου της grandMA3 βρίσκεται η νέα πανίσχυρη ‘μηχανή’ επεξεργασίας της MA, που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την  Intel. 

Εκτός από τις διευρυμένες δυνατότητες φωτιστικού ελέγχου το λογισμικό της grandMA3 περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο 3D visualiser για  pre-programming, που υποστηρίζει τη διαχείριση και την αναπαραγωγή media content απευθείας από την κονσόλα. Σχεδιασμένο να διαχερίζεται ενσωματωμένο audio και video περιεχόμενο, το software της grandMA3 παρέχει απρόσκοπτη αλληλεπίδραση σε όλη την πλατφόρμα. 
Φυσικά, η κονσόλα είναι πλήρως συμβατή με shows που έχουν δημιουργηθεί σε grandMA2 κονσόλες (η εξαγωγή των shows γίνεται μέσω του grandMA2 software 3.4 για χρήση σε όλα τα μοντέλα κονσόλας grandMA3).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της MA Lighting, ενώ μπορείτε να επικοινωνήστε και με τον τομέα επαγγελματικού φωτισμού του Bon Studio που βρισκόταν στην έκθεση της Φρανκφούρτης για την παρουσίαση της κονσόλας.

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση