Διαφήμιση
Τρίτη, 23 Μάιος 2017 10:04

H Mega Event φιλοξένησε μερικά από τα πιο λαμπερά highlights της Outline στη χώρα μας: GTO, Newton, Vegas, Stadia…

To σύστημα GTO της Outline (η ναυαρχίδα των touring συστημάτων της εταιρίας κι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο για stadium format touring) ήταν ένα από τα highlight του φετινού Ζαππείου. Στο διπλό αντικρυστό booth της Mega Event (που κέρδισε τις εντυπώσεις ως ένα από τα πιο προσεγμένα της έκθεσης) φιλοξενήθηκαν οι καμπίνες C12 και C15 του GTO και οι rental εταιρίες και οι τεχνικοί ήχου που επισκέφθηκαν τη φετινή έκθεση Music World Expo πήραν μια γεύση από μεγάλο φορμά καμπίνας ‘σταδίου’.  

Ακριβώς δίπλα φιλοξενήθηκε η δημοφιλής και προσιτή σειρά Vegas που διαθέτει σημαντική στοιχεία από το DNA του μεγάλου GTO, κάτι που αποδείχθηκε από τις ακροάσεις του λιλιπούτειου Vegas 2.4 (σε διάταξη stereo L-R με ένα sub από κάτω…). Γεμάτος, διαυγής ήχος, εξαιρετική στερεοφωνική εικόνα και ‘εξαφανισμένα’ ηχεία και αξιοσημείωτο punch. Κι όλα αυτά από μια μικρή – κομψή καμπίνα με δυο 4ιντσα και ένα HF driver 1,5 ίντσας με διασπορά 150x90 μοίρες. Δίπλα του, στατικά, βρίσκονταν τα Vegas 8 CX (σε ομοαξονική διάταξη ένα 8ιντσο γούφερ κι ένα HF driver 1,5 ίντσας, με διασπορά 90x80 μοίρες) και Vegas 6.5 (με το 6.5άρι γουφερ και τη 1ιντση κόρνα, με διασπορά 100x60).

Οσον αφορά το Stadia, αυτό είναι μια ιδιαίτερη κατασκευή της Outline που απευθύνεται σε αρένες και γήπεδα περιλαμβάνοντας ουσιαστικά 4 line array υλοποιήσεις σε μια μόλις καμπίνα.

Αναμφίβολα όμως το highlight του περιπτέρου ήταν οι πληροφορίες που έδινε για το νέο κορυφαίο επεξεργαστή ‘Newton’ της Outline ο Vincent ‘Vinnie’ Perreux, ένας μπαρουτοκαπνισμένος συναυλιακά και τεχνικά field support, Application engineer GTO Network Manager της Ιταλικής εταιρίας (έχει ‘παίξει’ και στην Ελλάδα με Elton John στο Ηρώδειο και με πολλές παραγωγές και περιοδείες σε όλο τον κόσμο). Ο ‘Vinnie’ λοιπόν, παρουσίαζε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στους ενδιαφερόμενους όλα τα επιμέρους στοιχεία για τον ‘Newton’ της Outline που βρίσκεται στο τελικό στάδιο του fine tunning καθώς έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ‘στον πραγματικό κόσμο’ σε πολλές παραγωγές με εξαιρετικά αποτελέσματα και επιδόσεις…
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο νέο - ανανεωμένο site της Mega Event που 'ανέβηκε' στον αέρα, ταυτόχρονα με την έκθεση Music World Expo 2017 του Ζαππείου...

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση