Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 18:46

H Τhunderboy στη Music World Expo 2016

Από την Thunderboy λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη θεματική συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση Music World Expo 2016…

Δελτίο Τύπου – Thunderboy
«Η THUNDERBOY είναι ένα brand που δημιουργήθηκε από την Nanos Fireworks, μια εταιρεία με 100ετή πείρα στο χώρο των πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ, για την υποστήριξη των επαγγελματιών στo χώρο των events.
Σχεδιάζει και κατασκευάζει custom προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, όπως εναέρια πυροτεχνήματα, άκαπνα φλεγόμενα σιντριβάνια, stage effects, πυρίμαχο κοφεττί, επαγγελματικά κανόνια εφέ, βεγγαλικά χειρός κα. Όλα τα προϊόντα THUNDERBOY είναι νόμιμα και απολύτως ασφαλή. Η THUNDERBOY επίσης αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την Ολλανδική εταιρεία MagicFx και τη Γερμανική TBF για πώληση, ενοικίαση εξοπλισμού καθώς και μόνιμη εγκατάσταση σε κέντρα διασκεδάσεως.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα προϊόντα μας είναι:
Άκαπνα Φλεγόμενα Σιντριβάνια
Πυροτεχνήματα Εσωτερικού Χώρου
Πακέτα Εναερίων Πυροτεχνημάτων
Βεγγαλικά Χειρός
Sparklers
Σιντριβάνια Τούρτας
Κανόνια με Κονφεττι
Κανόνια με Κορδέλες
Co2 Jet
Co2 Guns
Μηχανές Φλόγας
Μηχανές Εφέ

Η συμμετοχή μας στην έκθεση είναι μια ευκαιρία για την γνωστοποίηση του νέου brand πυροτεχνημάτων και εφέ Thunderboy στους επαγγελματίες των εκδηλώσεων και ένας τρόπος για να ενημερωθούν για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνεργάτης για την στήριξη τους.

Επαφή
THUNDERBOY

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση