Διαφήμιση
Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 22:49

To VOICE Live Clubbing είναι το νέο hot spot της διασκέδασης στο Βόλο, το οποίο φιλοξενεί το πρώτο σύστημα TW Audio VERA στην Ελλάδα…

To VOICE Live Clubbing αποτελεί το νέο hot spot της διασκέδασης στο Βόλο, καθώς πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο και εξαιρετικά προσεγμενο χώρο, που κατασκευάστηκε εξαρχής για να φιλοξενεί Live πρόγραμμα. Την ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση του χώρου έχει αναλάβει η rental εταιρία Καλοβιδούρης που όσον αφορά τον ήχο έχει εγκαταστήσει το πρώτο line array σύστημα TW Audio VERA στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, για τις ηχητικές ανάγκες του χώρου (PA σύστημα) έχουν εγκατασταθεί συνολικά 8 VERA10 της TWAUDIO και 6 VERAS30 (sub) επίσης της TWAUDIO.
Οσον αφορά το φωτιστικό σύστημα έχουν εγκατασταθεί 6 INVOLIGHT BEAM LEDMH140B, 4 INVOLIGHT WASH LEDMH720W και 12 INVOLIGHT COB BAR815. Τέλος, όσον αφορά τις αλουμινένιες τράσες όλος ο εξοπλισμός που έχει εγκατασταθεί είναι της NAXPRO TRUSS.
Περισσότερες πληροφορίες, τόσο για την εγκατάσταση του VOICE Live Clubbing όσο και για τα προιόντα των εταιριών TWAUDIO, INVOLIGHT και NAXPRO TRUSS επικοινωνήστε με την εταιρία DigiKal…

Επαφή
DigiKal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση