Διαφήμιση
Δευτέρα, 04 Αύγουστος 2014 22:44

Montreux Jazz Festival ξανά με full της DiGiCo

Συστάσεις για το θρυλικό Montreux Jazz Festival το οποίο συμπλήρωσε φέτος τα 48 του χρόνια είναι προφανές ότι δεν χρειάζονται. Στις όχθες της λίμνης Geneva στην Ελεβετία πραγματοποιείται κάθε χρόνο μια πολυσελτική μουσική γιορτή σε μια πλειάδα από κλειστά και ανοικτά stage και venues, με κορυφαίο όλων το Stravinsky Auditorium στο οποίο παραδοσιακά φιλοξενούνται και τα μεγαλύτερα ονόματα του φεστιβάλ. 

Η DiGiCo από το 2009 προμηθεύει αποκλειστικά το φεστιβάλ με τις κονσόλες της και όπως αναφέρει ο υπεύθυνος ηχητικού σχεδιασμού του φεστιβάλ, David Weber, προτιμά τις κονσόλες της DiGiCo όχι μόνο για την αξιοπιστία και την ηχητική τους πιστότητα αλλά και γιατί υποστηρίζονται από ένα εξαιρετικό team.
O ίδιος δηλώνει ότι εκτός από τις κονσόλες της DiGiCo έχει προδιαγράψει για το φεστιβάλ τα συστήματα της Meyer Sound και τα μικρόφωνα και in ear της Shure και δηλώνει ευτυχισμένος και ήσυχος.
Φέτος στο 48ο Montreux, εμφανίστηκε ως μεγάλο όνομα στο Stravinsky Auditorium, ο Pharrell Williams, ο οποίος έφερε τις δικές του SD7 (σε FoH και μόνιτορ) με τις οποίες περιοδεύει. Βεβαίως, στο Stravinsky Auditorium υπήρχε ήδη μια SD7 στο FoH, μια SD5 στα μόνιτορ και μια ultra-compact SD11 για τις ανάγκες του talkback. Βεβαίως υπήρχαν και αρκετές ακόμα SD8, SD10 και SD9 σε όλα τα υπόλοιπα venue του φεστιβάλ, όπως το Jazz Lab, Jazz Club, Rock Cave και το Montreux Palace μεταξύ άλλων.
Βεβαίως δεν είναι μόνο ο Weber που έχει ως πρώτη επιλογή τις DiGiCo αλλά και το δίδυμο των ηχοληπτών του Pharrell, σε FOH και monitor. Οι Kyle Hamilton και Jeremy Peters λοιπόν δηλώνουν ότι δεν θα μορούσαν να μιξάρουν τις συναυλίες τους με τόση ακρίβεια, όσο το κάνουν με τις SD7 που χρησιμοποιούν. Αμφότεροι χρησιμοποιούν το DiGiGrid MGB και ηχογραφούν πολυκάναλα κάθε συναυλία προκειμ΄νου να κάνουν όσες αλλαγές ή διορθώσεις θέλουν δίχως τη μπάντα φεύγει, αλλά και να πραγματοποιήσουν A-B test σε σχέση με τους δίσκους του Pharrell Williams, συμπληρώνοντας τη μίξη με live feelling…

Περισσότερες πληροφορίες για τα μίξερ της DiGiCo θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση