Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 03:43

Powersoft: Ο ‘άγνωστος’ Χ αποκαλύφθηκε

Το press event για το λανσάρισμα της νέας σειράς ενισχυτών X Series της Powersoft, ήταν από τα πιο πολυπληθή που έχουμε δεί στη Φρανκφούρτη. Και όχι άδικα, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, καθώς η Powersoft έκανε πραγματικότητα αυτό που διαφήμιζε και διατυμπάνιζε τόσο καιρό: ένα πραγματικά σημαντικό λανσάρισμα μιας νέας σειράς ενισχυτών που μοιάζουν να έρχονται από το μέλλον και να αποτελούν περισσότερο ένα ‘σύστημα’ παρά έναν τυπικό ενισχυτή. Ας δούμε γιατί…

Η νέα σειρά X διαθέτει ένα πρωτοπορικό σύστημα channel routing, ένα πραγματικά universal mono, bi και three-phase balancing στάδιο τροφοδοσίας, καθώς κι ένα ‘επαναστατικό’ DSP που απλά κάνει τα πάντα. Κι όλα αυτά με ένα ασυνήθιστο φουτουριστικό design που δεν παραπέμπει σε συμβατικό ενισχυτή.

Η σειρά X αποτελείται από δυο μοντέλα, τον μεγαλύτερο X8 (8 κανάλια σε σασί 2U) και τον μικρότερο X4 που περιλαμβάνει 4 κανάλια σε ένα απλό rack unit. Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν τα ίδια αποθέματα ισχύος που ανέρχονται σε 5200W @ 2 ohms ανά κανάλι. Το νέο τροφοδοτικό της Powersoft είναι πλέον διαθέσιμο για Single Phase, Bi-Phase ή Three Phase operation από 85 V AC έως 440 V AC, δίχως την ανάγκη για manual επιλογή. Και οι δυο ενισχυτές προορίζονται για εφαρμογές concert touring.

Οσον αφορά τη διαχείριση ισχύος των ενισχυτών, αυτό αποτελεί μια ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία χάρη στο ενσωματωμένο low latency DSP που προσθέτει πιστότητα στην επεξεργασία του σήματος, μαζί με πλήρες routing και mixing των καναλιών εισόδου / εξόδου. Η διαχείριση του σήματος και η επεξεργασία του στα ενισχυτικά της σειράς X πραγματοποιούνται με το συνδυασμό έξι διαφορετικών sections: της επιλογής πηγής εισόδου, της επεξεργασίας εισόδου, του Matrix, του Pre-output processing, του Speaker routing και του Output processing.

Το σετάρισμα και η ρυθμίσεις όλων των παραμέτρων των ενισχυτών λαμβάνει χώρα μέσω της σουίτας Armonía Pro Audio που εκτός των άλλων προσφέρει και real-time monitoring των λειτουργιών του συστήματος, μέσω WiFi σύνδεσης που επιτρέπει τν πλήρη έλεγχο των ενισχυτών μέσω ταμπλέτας ή οποιουδήποτε smartphone…

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά ενισχυτών της Powersoft θα σας δώσουν στη DNA Systems…

Επαφή
DNA Systems

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση