Διαφήμιση
Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 21:57

Η LG σε συνεργασία με την εταιρεία Neurosoft, εξόπλισε το ΚΠΙΣΝ, με 188 επαγγελματικές τηλεοράσεις και οθόνες digital signage…

Από την LG Electronics Hellas λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση για τη συνεργασία της με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέροντας ακόμα πιο αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες…

Δελτίο Τύπου - LG Electronics Hellas
«Η LG Electronics (LG), σε συνεργασία με την εταιρεία Neurosoft, η οποία ήταν και ο ανάδοχος του έργου, εξόπλισε τους νέους χώρους της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με συνολικά 188 επαγγελματικές τηλεοράσεις και οθόνες digital signage. Στόχος του έργου ήταν να καλύψει τις ανάγκες για την ενημέρωση των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ προσφέροντας παράλληλα τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση πόρων.

Σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Renzo Piano Building Workshop (RPBW), το ΚΠΙΣΝ είναι ένας περιβαλλοντικά βιώσιμος, διεθνούς εμβέλειας πολιτιστικός, εκπαιδευτικός και ψυχαγωγικός προορισμός, ο οποίος περιλαμβάνει τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το έκτασης 210.000 τμ Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Tα προηγμένα χαρακτηριστικά και η ευελιξία των επαγγελματικών προϊόντων της LG σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας, κατέστησαν την LG και την Neurosoft τους ιδανικούς συνεργάτες για τη διεκπεραίωση του συγκεκριμένου έργου.

Συγκεκριμένα, οι χώροι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εξοπλίστηκαν με Pro:Centric Smart επαγγελματικές τηλεοράσεις της σειράς LY760H καθώς επίσης και με οθόνες digital signage και video walls από τις σειρές SM5B, SM3B, SE3B, VH7B, LS95A. Τόσο οι επαγγελματικές τηλεοράσεις όσο και οι οθόνες digital signage που επιλέχθηκαν διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS, τεχνολογίας LED Full HD με ανάλυση 1920 x 1080 και Ultra HD ανάλυσης 3840 x 2160, και μία πληθώρα εξειδικευμένων λειτουργιών που προσφέρουν τη δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη διαχείριση, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος. Επιπλέον, η πλατφόρμα webOS 3.0 διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον, απλοποιώντας τη χρήση και προσφέροντας μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες. Τα video wall που εγκαταστάθηκαν στο ΚΠΙΣΝ διαθέτουν πάνελ IPS και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους 0,9 mm το οποίο σχεδόν ‘εξαφανίζεται’ στην εφαρμογή και αποτελούν ιδανική επιλογή για προβολή διαφημιστικού και ενημερωτικού περιεχομένου, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρές εικόνες ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονου φωτισμού. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένα για την ενεργειακή τους απόδοση από τον οργανισμό ENERGY STAR προσφέροντας, κατά μέσο όρο, περισσότερο από 24% μειωμένη κατανάλωση ενέργειας σε κάθε mode λειτουργίας.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην εταιρεία μας το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ένα τόσο σημαντικό τομέα της λειτουργίας του. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι οι επαγγελματικές λύσεις της LG είναι κορυφαίας ποιότητας και δίκαια θεωρούνται η ιδανική επιλογή».

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στο b2b τμήμα της LG Electronics Hellas...

Επαφή
LG Electronics B2B

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση