Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2016 12:33

H Snell Advanced Media (SAM) στο Bon Studio

Από την εταιρία Bon Studio ανακοινώθηκε η αντιπροσώπευση της εταιρίας Snell Advanced Media (SAM) για την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά…

Bon Studio – Δελτίο Τύπου
«Η Εταιρεία Snell Advanced Media (SAM) και η Εταιρεία BON STUDIO Α.Ε.Β.Ε. με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνουν τη συνεργασία τους.
Η Εταιρεία Snell Advanced Media ανακοίνωσε ότι όρισε την Εταιρεία BON STUDIO ως τον Αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα και την Κύπρο για την πλήρη σειρά λύσεων live production, infrastructure, software and post production solutions.
Η Εταιρεία BON STUDIO ιδρύθηκε το 1974 με ηγετική παρουσία στη βιομηχανία του ήχου, του φωτισμού, της μουσικής και του broadcasting, υλοποιώντας εγκαταστάσεις σε στάδια, συνεδριακά κέντρα, κινηματογράφους, τηλεοπτικά στούντιο, ραδιοφωνικούς σταθμούς κ.α. Η Εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 60 άτομα προσωπικό ενώ η έδρα της είναι στην Αθήνα.
Η κ. Αφροδίτη Μποφιλιάκη, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος του BON STUDIO αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη SAM – μια Εταιρεία με τόσο ισχυρή φήμη και με ηγετική παρουσία σε κάθε τομέα δραστηριοποίησής της. Η συνεργασία μας με την SAM είναι στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξή μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της Εταιρείας προκειμένου να προσφέρουμε τις καινοτόμες λύσεις τους στους πελάτες μας».
Ο Υπεύθυνος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Marketingτης SAM, Said Bacho, επίσης αναφέρει πως «η εμπειρία, η ηγεσία και η ανεπτυγμένη πελατειακή βάση της Εταιρείας BON STUDIO αποτελούν εξαιρετικά θεμέλια που θα μας βοηθήσουν να χτίσουμε την παρουσία της SAM στην Ελληνική αγορά».

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Επαφή
BON STUDIO Α.Ε.Β.Ε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση